Heaven Benchmark : Μετρήστε τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών σας



Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Heaven Benchmark : Μετρήστε τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών σας

read

Συνήθως χρησιμοποιούμε προγράμματα Benchmark όταν θέλουμε να μετρήσουμε ή να συγκρίνουμε τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών μας και παράλληλα θέλουμε να εξακριβώσουμε την σταθερότητα του συστήματος του υπολογιστή μας.

Στο σημερινό μας άρθρο για να τεστάρουμε τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών μας και την σταθερότητα του υπολογιστή μας θα χρησιμοποιήσουμε ένα από τα καλύτερα προγράμματα Benchmark.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για τον προσδιορισμό της σταθερότητας της GPU κάτω από εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες, καθώς και να ελέγξετε τις δυνατότητες του συστήματος ψύξης του, κάτω από τη μέγιστη παραγωγή θερμότητας. Παρέχει εντελώς αμερόληπτα αποτελέσματα απόδοσης και μπορεί να λειτουργήσει εκτός από Windows σε υπολογιστές Mac και Linux .

Οι επιλογές είναι είναι αρκετές και σε μεγάλο βαθμό παραμετροποιήσιμες, ο δε τρόπος λειτουργίας του πολύ απλός. Τρέξτε την εφαρμογή και αφήστε τις τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, πατήστε Run και μόλις ξεκινήσει πατήστε στο κουμπί Benchmark επάνω αριστερά. Περιμένετε λίγο, μέχρι η εφαρμογή να ολοκληρώσει τις μετρήσεις και στο τέλος θα δείτε το σκορ της κάρτας σας. 

Όπως καταλαβαίνετε όσο πιο υψηλή βαθμολογία έχετε τόσο και καλύτερες επιδόσεις έχει η κάρτα. Τώρα για να εξακριβώσετε την σταθερότητα του συστήματος του υπολογιστή σας, τρέξτε την εφαρμογή και αφήστε τη να τρέξει για 1-2 ώρες ή και περισσότερο. 

Αν όλα πάνε καλά και δεν κολλήσει αυτό σημαίνει ότι σύστημά σας είναι απόλυτα σταθερό, οπότε αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για εξακριβώσετε την σταθερότητα του υπολογιστή σας ειδικά αν έχετε πουσάρει την κάρτα γραφικών σας ή έχετε αμφιβολίες για την σωστή λειτουργία της
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Heaven Benchmark

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .