//Add More external stylesheets Anti Spyware Detector: Λογισμικό βελτιστοποίησης και προστασίας



Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Anti Spyware Detector: Λογισμικό βελτιστοποίησης και προστασίας

read

Πρόκειται για ένα προηγμένο λογισμικό προστασίας όπου μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για τη συσκευή σας να διαχειριστείτε τα δικαιώματα, να βρείτε κρυφές εφαρμογές, να βρείτε λογισμικό υποκλοπής υψηλού κινδύνου και να εκτελέσετε διαγνωστικά και επισκευή του συστήματος σας.

Αυτός είναι ο βασικός σκοπός της εφαρμογής, και εστιάζει στην διαχείριση απορρήτου για σκοπούς προστασίας προσωπικών δεδομένων παρέχοντάς σας μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο οι εγκατεστημένες εφαρμογές σας χρησιμοποιούν διαφορετικές άδειες.

Περιλαμβάνει ανιχνευτή λογισμικού κατασκοπίας για τον εντοπισμό τυχόν κακόβουλου λογισμικού ή λογισμικού υψηλού κινδύνου στη συσκευή σας, καθώς και ανιχνευτή κρυφών εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας.

Ωστόσο, πέραν αυτών μπορείτε να πραγματοποιήσετε ελέγχους για το τηλέφωνό σας και δοκιμή του υλικού του για προβολή πληροφοριών της συσκευής σας, συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων, κάμερας, οθόνης, RAM, CPU και πολλών άλλων. 

Ωστόσο, να έχετε υπόψη σας ότι η εφαρμογή δεν αντικαθιστά το κλασικό anti-virus  που πρέπει να έχετε εγκατεστημένο αλλά λειτουργεί επικουρικά με αυτό αυξάνοντας συνολικά την προστασία του τηλεφώνου σας.

Τέλος, πέραν των υπολοίπων δυνατοτήτων του, σας παρέχει τη δυνατότητα καθαρισμού και βελτιστοποίησης  του τηλεφώνου σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .