//Add More external stylesheets Photo Editor : Επαγγελματική εφαρμογή επεξεργασία εκόνας



Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Photo Editor : Επαγγελματική εφαρμογή επεξεργασία εκόνας

read
Photo Editor

Γνωρίστε το Icecream Photo Editor, το καλύτερο ίσως δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και διαχείρισης φωτογραφιών για Windows.

Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας σαν επαγγελματίας, προσθέστε κείμενο και εικόνες, περικόψτε και αλλάξτε το μέγεθός τους, προσθέστε φίλτρα, δημιουργήστε κολλάζ και γραφικά με ευκολία.

100% δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς συνδρομή, χωρίς περιορισμένες δυνατότητες. Σχεδιάστε, προσθέστε αυτοκόλλητα, βελτιώστε, θολώστε, προσθέστε πλαίσια, αναποδογυρίστε περιστρέψτε κ.λπ.

Όλα στη διάθεσή σας χωρίς κόστος, μπορείτε να επεξεργαστείτε φωτογραφίες και εικόνες των πιο δημοφιλών μορφών όπως JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF και BMP και να οργανώσετε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας.

Περιηγηθείτε γρήγορα σε εικόνες, σε φακέλους, περιστρέψτε τις εάν χρειάζεται ή διαγράψτε τις ανεπιθύμητες. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του επεξεργαστή εικόνας είναι η εκπληκτική ευκολία χρήσης του.

Επιλέξτε εκπληκτικά φίλτρα για να βελτιώσετε τη φωτογραφία σας και προσθέστε αυτοκόλλητα από τη βιβλιοθήκη της για να το κάνετε ακόμα καλύτερο.

Χρησιμοποιήστε την αυτόματη βελτίωση εικόνας για να βελτιώσετε άμεσα τη φωτογραφία σας, η χρησιμοποιήστε μία από τις ρυθμίσεις εικόνας για να προσαρμόσετε την εικόνα όπως θέλετε, θολώστε εύκολα τις εικόνες όπου χρειάζεται, για να τους δώσετε καλλιτεχνική υφή. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Photo Editor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .