//Add More external stylesheets Light Alloy : Δωρεάν Player για την προβολή ή την ακρόαση αρχείων πολυμέσων.



Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Light Alloy : Δωρεάν Player για την προβολή ή την ακρόαση αρχείων πολυμέσων.

read

Το Light Alloy είναι ένα απλό πρόγραμμα για την προβολή ή την ακρόαση αρχείων πολυμέσων. Ο player είναι πολύ λειτουργικός και πρακτικός Αλλά αν θέλετε κάτι νέο μπορείτε να βρείτε έναν τεράστιο αριθμό skins στο διαδίκτυο.

Το Light Alloy έχει μια ποικιλία από δέρματα (skins) που αλλάζουν το στυλ του player. Σχεδόν όλα έχουν αναπτυχθεί από ερασιτέχνες σχεδιαστές που τα δημοσιεύουν σε διάφορα σημεία του διαδικτύου. 

Για να αποκτήσετε και να εγκαταστήσετε skins πρέπει να τα βρείτε μέσω αναζήτησης σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης. Μετά τη λήψη, μένει μόνο να εγκαταστήσετε το νέο skin του προγράμματος και να το απολαύσετε.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Light Alloy είναι η υψηλής ποιότητας και άνετη προβολή βίντεο. Πιο αναλυτικά, στη συνέχεια θα βρείτε στο μενού της εφαρμογής προβολή αρχείων βίντεο μέσω διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένου υλικού από ιστότοπους φιλοξενίας βίντεο, και αναπαραγωγή πολλών φορμά χωρίς παγώματα και παραμορφώσεις εικόνας. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .