//Add More external stylesheets Double Commander : Δωρεάν διαχειριστής αρχείων για τα windows



Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Double Commander : Δωρεάν διαχειριστής αρχείων για τα windows

read
Το Double Commander είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης αρχείων ανοιχτού κώδικα για τα Windows. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έναν εύχρηστο και αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης αρχείων και φακέλων στον υπολογιστή σας.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Double Commander είναι η διεπαφή διπλού παραθύρου, η οποία σας επιτρέπει να προβάλλετε και να διαχειρίζεστε δύο ξεχωριστούς φακέλους δίπλα-δίπλα. Αυτό διευκολύνει την εκτέλεση λειτουργιών αρχείων, όπως αντιγραφή, μετακίνηση και διαγραφή αρχείων μεταξύ διαφορετικών φακέλων ή μονάδων δίσκου.Παρέχει επίσης έναν τρόπο σύγκρισης και συγχρονισμού αρχείων και φακέλων. Αυτό σημαίνει, ότι μπορείτε να επιλέξετε δύο φακέλους και να συγκρίνετε τα περιεχόμενά τους, ενώ μπορείτε επίσης να εκτελέσετε ενέργειες όπως τον συγχρονισμό των φακέλων, ώστε να διατηρούνται ενημερωμένα και τα δύο. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για χρήστες που χειρίζονται μεγάλους όγκους αρχείων και θέλουν να διατηρούν την οργάνωση και τη συνέπεια στα αρχεία τους.

Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και λειτουργιών αρχείων. Περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής αρχείων που σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση αρχείων χωρίς την ανάγκη εξωτερικών εφαρμογών. Υποστηρίζει επίσης συμπίεση και εξαγωγή αρχείων σε διάφορες μορφές, όπως ZIP, RAR και 7-Zip.

Διαθέτει μια ισχυρή λειτουργία αναζήτησης που σας επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα αρχεία με βάση τα ονόματα, τα μεγέθη ή το περιεχόμενό τους και προηγμένες επιλογές αναζήτησης, όπως κανονικές εκφράσεις και φίλτρα, για να βελτιώσετε τα κριτήρια αναζήτησής σας.

Ακόμη περιλαμβάνει, εκτενείς επιλογές προσαρμογής για να προσαρμόσετε την εφαρμογή στις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση της εφαρμογής επιλέγοντας από διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και σύνολα εικονιδίων, να διαμορφώσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου και να ορίσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες εντολές.

Τέλος, υποστηρίζει διάφορα πρόσθετα και επεκτάσεις που ενισχύουν τη λειτουργικότητά του. Αυτά σάς επιτρέπουν να ενσωματώσετε πρόσθετα συστήματα αρχείων, να προσθέσετε υποστήριξη για πρόσθετες μορφές αρχειοθέτησης και να επεκτείνετε τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Συμπερασματικά, πρόκειται για μια πλούσια σε χαρακτηριστικά και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Windows που αξίζει να έχετε στον υπολογιστή  σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Double Commander


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .