//Add More external stylesheets screen Grab Pro : Δωρεάν λογισμικό καταγραφής οθόνης.



Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

screen Grab Pro : Δωρεάν λογισμικό καταγραφής οθόνης.

read

Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης, τότε το Screen Grab Pro είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Σάς επιτρέπει να τραβήξετε εύκολα και γρήγορα στιγμιότυπα οθόνης και να τα αποθηκεύσετε σε διάφορα μορφές αρχείων.

Με μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, είναι ιδανικό για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την περιοχή της οθόνης που θέλετε να τραβήξετε στιγμιότυπο, καθώς και τον τρόπο αποθήκευσης του αρχείου.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Screen Grab Pro είναι η δυνατότητα να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με μεγάλη ακρίβεια και να τα επεξεργαστείτε αμέσως μετά. Επιπλέον, η εφαρμογή υποστηρίζει τη λήψη στιγμιότυπων από ολόκληρη την οθόνη, από ενεργό παράθυρο ή ακόμα και από συγκεκριμένη περιοχή που ορίζετε εσείς.

Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητες επεξεργασίας όπως προσθήκη κειμένου, σχημάτων ή βελών στα στιγμιότυπα, καθώς και δυνατότητα εφαρμογής εφέ για να δώσετε ένα επαγγελματικό ύφος στις εικόνες σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή screen Grab Pro


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .