Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε WiFi Hotspot με τείχος προστασίας και αποκλεισμό διαφημίσεων



Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε WiFi Hotspot με τείχος προστασίας και αποκλεισμό διαφημίσεων

read

Το MyPublicWiFi είναι ένα απολύτως δωρεάν, εύχρηστο λογισμικό, που μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε σημείο ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi ή σε πολυλειτουργικό Hotspot. Οποιοσδήποτε βρίσκεται κοντά μπορεί να σερφάρει στο διαδίκτυο μέσω της κοινής χρήσης σας. Αυτή είναι επίσης μια ιδανική λύση για τη δημιουργία ενός προσωρινού σημείου πρόσβασης σε δωμάτιο ξενοδοχείου, αίθουσα συσκέψεων, στο σπίτι ή κάτι παρόμοιο.

Ενεργοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας χρήστη, οι πελάτες θα ανακατευθυνθούν στη σελίδα σύνδεσής σας για έλεγχο ταυτότητας με κωδικό πρόσβασης ή αποδοχή των Όρων Χρήσης πριν αποκτήσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον περιορισμό της πρόσβασης των χρηστών σε συγκεκριμένους διακομιστές. Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε τη χρήση ορισμένων υπηρεσιών διαδικτύου (π.χ. προγράμματα κοινής χρήσης αρχείων) ή να αποκλείσετε τη χρήση δικτύων μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook).

 
Το MyPublicWiFi μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε δρομολογητή Adblock. Το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξοικονομήσετε το εύρος ζώνης σας στο διαδίκτυο και να προστατεύσετε το απόρρητο του χρήστη σας. Η διαχείριση εύρους ζώνης σάς βοηθά να ελέγχετε τον ρυθμό λήψης και μεταφόρτωσης για τους πελάτες σας hotspot.  και σάς επιτρέπει να καταγράφετε και να παρακολουθείτε όλες τις σελίδες url που έχετε επισκεφτεί στο εικονικό WiFi-Hotspot. 

Τέλος, σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε την προώθηση θύρας, είναι διαθέσιμο σε 12 γλώσσες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και με επιλογή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, υποστηρίζει το "Hosted Network" και το "WiFi Direct για Windows 10".

Mπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον περιορισμό της πρόσβασης των χρηστών σε συγκεκριμένους διακομιστές. Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε τη χρήση ορισμένων υπηρεσιών διαδικτύου (π.χ. προγράμματα κοινής χρήσης αρχείων). ή να χρησιμοποιήσετε την αντίστοιχη επιλογή για να αποτρέψετε τη χρήση δικτύων μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Twitter).

Το UPnP-Protocol είναι ένα πρότυπο που χρησιμοποιεί πρωτόκολλα διαδικτύου για να επιτρέπει σε συσκευές όπως προσωπικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, πύλες Internet, ασύρματες συσκευές σημείου πρόσβασης Wi-Fi να συνδέονται σε ένα δίκτυο και να γνωρίζουν αυτόματα η μία την άλλη. Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση του πρωτοκόλλου UPnP.  Mε την επιλογή Maximum Number Of Clients μπορείτε να καθορίστε τον αριθμό των συσκευών που μπορούν να συνδεθούν στο Wi- Fi σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


✔ Ρυθμίστε και ξεκινήστε το εικονικό σας WiFi, μπορείτε να δώσετε στο εικονικό ασύρματο δίκτυό σας όποιο όνομα θέλετε και επίσης να ορίσετε τον δικό σας κωδικό πρόσβασης. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασης είναι τουλάχιστον 8 χαρακτήρες.

✔ Η δημιουργία και κοινή χρήση του ασύρματου δικτύου χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση WPA2.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας στοιχεία (π.χ. σημείο πρόσβασης WiFi, κονσόλες παιχνιδιών, συσκευές δικτύου...) για να δημιουργήσετε ένα Hotspot.

Οποιοσδήποτε βρίσκεται κοντά μπορεί να σερφάρει στο διαδίκτυο μέσω της κοινής χρήσης σας, υποστηρίζει ακόμη, τη χρήση διαφορετικών διαμορφώσεων δικτύου, όπως κοινή χρήση σύνδεσης στο διαδίκτυο (ICS), λειτουργία δρομολογητή (διακομιστής DHCP- και NAT), λειτουργία γεφύρωσης δικτύου, λειτουργία WLAN Repeater, και σύνδεση χωρίς κοινή χρήση διαδικτύου.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον περιορισμό της πρόσβασης των χρηστών σε συγκεκριμένους διακομιστές. Μπορείτε ακόμη, να αποτρέψετε τη χρήση ορισμένων υπηρεσιών διαδικτύου (π.χ. προγράμματα κοινής χρήσης αρχείων). Μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε δρομολογητή Adblock.

Το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξοικονομήσετε το εύρος ζώνης σας στο διαδίκτυο και να προστατεύσετε το απόρρητο του χρήστη σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να αποτρέψετε τη χρήση δικτύων μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Twitter).

✔ Τέλος, μία από τις καλύτερες δυνατότητες της εφαρμογής είναι το WLAN Repeater. Με τον τρόπο αυτό, μετατρέπετε τον υπολογιστή σας σε αναμεταδότη του σήματος wi-fi του ρούτερ σας. Πολύ χρήσιμη λειτουργία εάν το σήμα του ρούτερ σας είναι ασθενές.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή MyPublicWiFi

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .