Icecream Video Converter : Βάλτε υδατόγράφημα στα βίντεό σας



Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Icecream Video Converter : Βάλτε υδατόγράφημα στα βίντεό σας

read

Γνωρίστε το Icecream Video Converter, ένα  ολοκαίνουργιο 100% δωρεάν μετατροπέα βίντεο για τα Windows που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα βίντεο σας.

Μπορείτε να προσθέστε πολλά αρχεία στην ουρά μετατροπής, να αλλάξετε τη μορφή των βίντεο σας μαζικά με ένα μόνο κλικ και να εφαρμόστε τις ρυθμίσεις εξόδου σε όλα τα αρχεία εάν αυτό απαιτείται.

Φυσικά η μετατροπή βίντεο ένα προς ένα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη. Η εφαρμογή υποστηρίζει όλες τις πιο δημοφιλείς μορφές βίντεο όπως: MP4, AVI, MKV, 3GP, WMV, MOV, M4V, MPG, M2TS, MTS και άλλα.

Επίσης, εάν χρειάζεται να περικόψετε οποιοδήποτε σημείο στο βίντεο σας και να το σώσετε ώς νέο βίντεο, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο πρόσθετο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο αφού μπορείτε να το κάνετε απευθείας από το μενού της εφαρμογής πατώντας το πλήκτρο ώστε να επιλέξτε ποιο μέρος του βίντεο θέλετε να μετατρέψετε.

Ακόμη, σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε βίντεο σε ήχο με εξαγωγή soundtrack ή ήχου από το βίντεο σας ως αρχείο ήχου MP3. 

Τέλος, μπορείτε να προσθέστε εύκολα ένα προσαρμοσμένο υδατογράφημα στα βίντεο εξόδου σας, χρησιμοποιώντας μια εικόνα ή κείμενο ως υδατογράφημα, να ορίστε το μέγεθος, τη διαφάνεια, τη γωνία και πολλά άλλα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Icecream Video Converter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .