//Add More external stylesheets

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Excel Column Extractor : Εργαλείο εξαγωγής και συγχώνευσης δεδομένων υπολογιστικών φύλλων Excel

read

Στην καθημερινή σας εργασία, μπορεί συχνά να συναντήσετε δεκάδες αρχεία Excel, το καθένα από τα οποία περιέχει τον ίδιο τύπο δεδομένων όπως όνομα, email, διεύθυνση κ.λπ., αλλά βρίσκονται σε διαφορετικές στήλες σε διαφορετικά αρχεία.

Όταν πρόκειται να κάνετε συγκέντρωση ή συγχώνευση δεδομένων, υπάρχει τρόπος να εξαγάγετε τον ίδιο τύπο δεδομένων στηλών από πολλά υπολογιστικά φύλλα και στη συνέχεια να τα συγχωνεύσετε σε ένα φύλλο εργασίας του Excel;

Εδώ έρχεται το Excel Column Extractor, ένα εργαλείο εξαγωγής και συγχώνευσης δεδομένων υπολογιστικού φύλλου των Windows Excel που μπορεί να εξαγάγει όλα τα δεδομένα μιας ή περισσότερων στηλών από πολλά αρχεία excel ταυτόχρονα, και στη συνέχεια να τα συγχωνεύει σε ένα φύλλο εργασίας του Excel.

Μπορείτε να ορίσετε τις κεφαλίδες στηλών που θα εξαχθούν και τον αριθμό γραμμής όπου βρίσκονται οι κεφαλίδες στηλών (συνήθως η πρώτη γραμμή) ανάλογα με το περιεχόμενο εξαγωγής που χρειάζεστε.

Το Excel Column Extractor σάς επιτρέπει επίσης να εξαγάγετε όλα τα δεδομένα από όλα τα αρχεία που προστέθηκαν και στη συνέχεια να τα συγχωνεύσετε σε ένα υπολογιστικό φύλλο. Απλώς, πρέπει να αφήσετε κενές τις κεφαλίδες στηλών και μετά να ξεκινήσετε, το πρόγραμμα θα τις συνδυάσει σε μία αμέσως.

Χαρακτηριστικά του Excel Column Extractor

  • Εξάγετε δεδομένα καθορισμένων στηλών από πολλά υπολογιστικά φύλλα του Excel και συνδυάστε τα σε ένα μόνο φύλλο εργασίας.
  • Συνδυάστε όλα τα δεδομένα πολλών φύλλων εργασίας του Excel σε ένα φύλλο.
  • Ορισμός κεφαλίδων στηλών σε σειρές.
  • Προσαρμόστε την ακολουθία εξαγωγής αρχείων.
  • Υποστήριξη XLSX, XLS, ODS, CSV, XML και άλλες μορφές υπολογιστικών φύλλων.
  • Πολύγλωσσο περιβάλλον.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Excel Column Extractor


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .