Blockbench: Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε τρισδιάστατα μοντέλα



Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Blockbench: Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε τρισδιάστατα μοντέλα

read

Το Blockbench είναι ένα δωρεάν, μοντέρνο πρόγραμμα επεξεργασίας μοντέλων για low-poly και boxy μοντέλα με υφές pixel art. Τα μοντέλα μπορούν να εξαχθούν σε τυποποιημένες μορφές, να κοινοποιηθούν, να εκτυπωθούν σε 3D εκτυπωτές, ή να χρησιμοποιηθούν σε μηχανές παιχνιδιών. Υπάρχουν επίσης πολλές αποκλειστικές μορφές για Minecraft Java και Bedrock Edition με χαρακτηριστικά ειδικά για τη μορφή.

Διαθέτει μοντέρνο και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη, υποστήριξη προσθηκών και καινοτόμες λειτουργίες. Αποτελεί δε, το βιομηχανικό πρότυπο για τη δημιουργία προσαρμοσμένων μοντέλων 3D για το Minecraft Marketplace.

Παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για την δημιουργία μοντέλων low-poly ( πλέγμα πολυγώνων σε τρισδιάστατα γραφικά υπολογιστή που έχει σχετικά μικρό αριθμό πολυγώνων. Τα low-poly εμφανίζονται σε εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο π.χ. παιχνίδια) ώστε να φτιάξετε περίπλοκα σχήματα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία μοντελοποίησης της εφαρμογής.

Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και ζωγραφίστε την υφή σας μέσα από την εφαρμογή. Δημιουργήστε ή εισαγάγετε παλέτες και ζωγραφίστε ή σχεδιάστε σχήματα. Το Blockbench μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα έναν χάρτη και ένα πρότυπο UV για το μοντέλο σας, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τη ζωγραφική.

Μπορείτε να ζωγραφίσετε απευθείας το μοντέλο σας σε χώρο 3D, να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας υφής 2D ή να συνδέσετε το αγαπημένο σας εξωτερικό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.

Επίσης, διαθέτει, ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας κινούμενων σχεδίων με το οποίο μπορείτε να προσαρμόστε το μοντέλο σας και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήστε τα βασικά καρέ θέσης, περιστροφής και κλίμακας για να το ζωντανέψετε.

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας γραφημάτων για να ρυθμίσετε με ακρίβεια τη δημιουργία σας. Τα κινούμενα σχέδια μπορούν αργότερα να εξαχθούν στο Minecraft, Bedrock Edition, ή σε προγράμματα επεξεργασίας τρισδιάστατων μοντέλων όπως είναι το Blender και το Maya.

Τέλος, μπορείτε να προσαρμόστε το Blockbench με την λήψη προσθέτων. Τα πρόσθετα επεκτείνουν τη λειτουργικότητα του προγράμματος πέρα ​​από αυτό που είναι ήδη ικανό, αφού προσθέτουν νέα εργαλεία, και υποστήριξη για νέες μορφές εξαγωγής και γεννήτριες μοντέλων.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,macOS,linux
Κατεβάστε την εφαρμογή Blockbench

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .