//Add More external stylesheets Audio Video Cutter : Περικόψτε και μετατρέψτε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο και ήχου



Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Audio Video Cutter : Περικόψτε και μετατρέψτε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο και ήχου

read

Τα βίντεο και ο ήχος έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Από την καταγραφή προσωπικών στιγμών και εκδηλώσεων μέχρι τη δημιουργία περιεχομένου για το διαδίκτυο, οι δυνατότητες που προσφέρουν τα αρχεία βίντεο και ήχου είναι απερίγραπτες. 

Ωστόσο, υπάρχει συχνά η ανάγκη να περικόψουμε ή να μετατρέψουμε αυτά τα αρχεία για να τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες μας. Είτε θέλουμε να αφαιρέσουμε ένα μικρό απόσπασμα από ένα βίντεο, είτε να εξάγουμε τον ήχο από ένα βίντεο, η εφαρμογή Audio Video Cutter είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητές συσκευές που μας επιτρέπει να περικόψουμε και να μετατρέψουμε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο και ήχου με άνεση και ακρίβεια. Ανεξαρτήτως του τύπου ή της μορφής του αρχείου,  μας παρέχει τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να επεξεργαστούμε τα αρχεία μας χωρίς προβλήματα.

Μία από τις κύριες λειτουργίες της εφαρμογής είναι η δυνατότητα περικοπής βίντεο. Αναζητώντας έναν απλό και γρήγορο τρόπο για να αφαιρέσουμε ένα συγκεκριμένο τμήμα από ένα βίντεο,  μας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξουμε το αρχικό βίντεο από τη βιβλιοθήκη μας και να το περικόψουμε εύκολα και γρήγορα.

 Απλώς επιλέγουμε το σημείο έναρξης και το σημείο λήξης και η εφαρμογή κόβει αυτόματα το επιλεγμένο τμήμα. Επιπλέον, μπορούμε να περικόψουμε και τον ήχο από ένα βίντεο και να τον αποθηκεύσουμε ως  ξεχωριστό μας ήχο.

 Υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές βίντεο, όπως AVI, MP4, WMV, RMVB, MKV, 3GP, M4V, MOV, TS, MPG, FLV κ.α., εξασφαλίζοντας ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο θέλουμε. Επιπλέον,  μας επιτρέπει να κάνουμε προεπισκόπηση το αποτέλεσμα πριν αποθηκεύσουμε τις αλλαγές που κάναμε.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .