//Add More external stylesheets Add Images on a Video : Πρόσθετε εικόνες ή κείμενο στα βίντεό σας



Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Add Images on a Video : Πρόσθετε εικόνες ή κείμενο στα βίντεό σας

read

Πρόκειται για ένα απλό εργαλείο για να προσθέσετε μια εικόνα πάνω από οποιοδήποτε βίντεο. Αρχικά, φορτώστε το βίντεο σας σύροντάς το και αποθέτοντάς το σε αυτήν τη σελίδα ή επικολλώντας ένα αρχείο βίντεο ή επικολλώντας μια διεύθυνση URL βίντεο ή κάνοντας κλικ στην γκρίζα διακεκομμένη περιοχή για να περιηγηθείτε στα αρχεία της συσκευής σας για το βίντεο σας. 

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "προσθήκη εικόνας" και επανατοποθετήστε, αλλάξτε το μέγεθός της κάνοντας κλικ και σύροντας (αν χρειάζεται) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί λήψης για λήψη του βίντεο σας.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διαφάνεια της εικόνας που επικαλύπτετε και να αλλάξετε το μέγεθος/περιστρέψτε/μετακινήστε την όπως θέλετε. Αυτό το εργαλείο είναι εντελώς δωρεάν και δεν προστίθενται υδατογραφήματα στο βίντεο σας.

Λάβετε υπόψη ότι το βίντεο δεν μεταφορτώνεται σε κανέναν διακομιστή - όλα γίνονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας χρησιμοποιώντας JavaScript, επομένως είναι απολύτως ασφαλές. Αυτό το εργαλείο θα πρέπει να λειτουργεί εξίσου καλά στην κινητή συσκευή σας όπως και στο πρόγραμμα περιήγησής σας - δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής για μια τόσο απλή εργασία.  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να προσθέσετε κείμενο στα βίντεο σας. 

Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "προσθήκη κειμένου" που βλέπετε κάτω από το βίντεο. Μπορείτε να αλλάξετε την αδιαφάνεια των εικόνων και του κειμένου σας, κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο εάν θέλετε να προσθέσετε μια εικόνα υδατογραφήματος στα βίντεο που έχετε δημιουργήσει, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε την ιδιοκτησία των δημιουργιών σας.

Ωστόσο λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος επεξεργασίας εξαρτάται από την δύναμη της CPU του υπολογιστή σας.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .