//Add More external stylesheets editor.pho.to: Άμεση επεξεργασία φωτογραφιών online


Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

editor.pho.to: Άμεση επεξεργασία φωτογραφιών online

read

Θέλετε να μπορείτε να επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες σας online, δωρεάν και χωρίς να χρειάζεται να έχετε δεξιότητες και ιδιαίτερες γνώσεις; Τότε το Editor.Pho.to είναι αυτό που ψάχνετε! Αυτό το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να διορθώσετε και να βελτιώσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με απλό και αποτελεσματικό τρόπο. 

Βασικές λειτουργίες όπως η περικοπή και η περιστροφή φωτογραφιών είναι αυτές που χρειάζεστε πιο συχνά έτσι θα βρείτε τις επιλογές αυτές εξαιρετικά εύχρηστες και απλές στη χρήση τους. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο περιστροφής για να περιστρέψετε μια εικόνα κατά 90 μοίρες δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα, να την γυρίσετε κάθετα ή οριζόντια ή να την ισιώσετε.

Για να περικόψετε μια εικόνα, απλώς κάντε κλικ και σύρετε μια γωνία ή μια πλευρά ενός πλαισίου περικοπής και τελειώσατε. Υπάρχει ένας αριθμός προκαθορισμένων αναλογιών και μια ελεύθερη. Όταν αποθηκεύετε μια επεξεργασμένη φωτογραφία, μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή της (.jpg ή .png), την ποιότητα και το μέγεθός της.

Τροποποιήστε τη φωτεινότητα και την αντίθεση της εικόνας, προσαρμόστε τις σκιές και τις επισημάνσεις με το εργαλείο έκθεσης. Βελτιώστε τα χρώματα στην εικόνα σας αλλάζοντας την απόχρωση, τον κορεσμό και βελτιστοποιώντας τη θερμοκρασία χρώματος. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο ευκρίνειας για να ελέγξετε πόσο ευκρινής είναι η εικόνα σας.

Τα εργαλεία προσαρμογής εικόνας λειτουργούν ομαλά με όλες τις αλλαγές να εφαρμόζονται άμεσα στη φωτογραφία σας. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας, προσθέστε αστεία αυτοκόλλητα, κομψά πλαίσια και προσαρμοσμένους υπότιτλους κειμένου.  

Θα βρείτε, 300+ διάφορα αυτοκόλλητα με θέμα, 30+ προσαρμόσιμα πλαίσια και περιγράμματα (μπορείτε να τα κάνετε πιο παχιά ή πιο λεπτά) και 20 φανταχτερές γραμματοσειρές για λεζάντες κειμένου  καθώς και εκπληκτικά φωτογραφικά φίλτρα. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .