//Add More external stylesheets PDFMate Free PDF Merger : Κόψτε και συγχωνεύστε αρχεία PDF



Τρίτη 25 Απριλίου 2023

PDFMate Free PDF Merger : Κόψτε και συγχωνεύστε αρχεία PDF

read

Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να τεμαχίσετε ένα μεγάλο αρχείο PDF, να διαγράψετε ανεπιθύμητες σελίδες, να συγχωνεύσετε βασικά μέρη του εγγράφου PDF, να αναδιατάξετε το αρχείο με την επιθυμητή σειρά, να μετατρέψετε το σαρωμένο αρχείο μορφής εικόνας και να δημιουργήσετε κρυπτογραφημένα αρχεία PDF.

Το PDFMate Free PDF Merger περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά, όπως το να προσθέστε πολλά αρχεία PDF με απλή ενέργεια μεταφοράς και απόθεσης, μαζική συγχώνευση αρχείων PDF ή μετατροπή πολλαπλών αρχείων εικόνας με γρήγορη ταχύτητα με ένα κλικ, εκτύπωση εγγράφου PDF εξόδου με ρύθμιση σελίδας 2 σε 1 ή ακόμα και 4 σε 1, εξοικονομώντας χρόνο, χαρτί και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Η όλη διαδικασία συγχώνευσης PDF απλοποιείται σε 3 βήματα. Απλά πρέπει να προσθέσετε αρχεία, να προσαρμόσετε την έξοδο και να κάνετε κλικ για συγχώνευση. 

Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα PDF με κρυπτογράφηση PDF υψηλής ασφαλείας που μπορεί να λειτουργήσει ως encrypter PDF, προσφέροντάς σας προστασία των αρχείων σας.

Υπάρχουν επιλογές για τον ορισμό κωδικού πρόσβασης για το PDF σας και σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε εμπιστευτικό αρχείο PDF με υψηλή ασφάλεια.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows 
 Κατεβάστε   την εφαρμογή PDFMate Free PDF Merger


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .