//Add More external stylesheets PDFMate PDF Converter Free : Μετατροπή PDF σε ΤΧΤ EPUB, HTML, SWF, Word και PDF



Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

PDFMate PDF Converter Free : Μετατροπή PDF σε ΤΧΤ EPUB, HTML, SWF, Word και PDF

read

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για προβλήματα κατά την αντιγραφή ή την επεξεργασία αρχείων PDF. Το PDFMate PDF Converter Free είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τη μετατροπή αρχείων PDF σε απλό κείμενο, EPUB, IMAGES, HTML, SWF, Word και αρχεία PDF. Μπορεί να μετατρέψει PDF σε Word / Text / EPUB / IMAGE/ HTML / SWF / PDF. 

Σας δίνει τη δυνατότητα να συγχωνεύσετε πολλά αρχεία PDF σε ένα ενιαίο αρχείο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπου υπάρχει ανάγκη για μετατροπή PDF σε επεξεργάσιμο κείμενο, Word και αρχεία HTML, σε eBooks EPUB για ανάγνωση και κοινή χρήση σε eReaders όπως iPad, iPhone, Sony Reader, Android, Kindle Fire κλπ, καθώς και σε κοινές μορφές εικόνων σε JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF), ακόμα και να μετατρέψετε αρχεία PDF σε αρχεία SWF.Τα αρχεία εξόδου διατηρούν όλες τις αρχικές διατάξεις, το περιεχόμενο κειμένου, τις εικόνες και τους υπερσυνδέσμους, και μετά τη μετατροπή, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία εξόδου σε κείμενο, HTML editor κ.λ.π. για να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω τα αρχεία στις δικές σας απαιτήσεις.
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .