//Add More external stylesheets CCleaner : Καθαρίστε και βελτιστοποιήστε το κινητό σας



Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

CCleaner : Καθαρίστε και βελτιστοποιήστε το κινητό σας

read


Αφαιρέστε τα σκουπίδια από το κινητό σας τηλέφωνο, ανακτήσετε χώρο, παρακολουθήστε την ομαλή λειτουργία και περιηγηθείτε με ασφάλεια. Το CCleaner για Android είναι το αδελφάκι της πολύ γνωστής αντίστοιχης εφαρμογής για τα PC.

Θα σας βοηθήσει να αφαιρέστε με ευκολία τις άχρηστες καταχωρήσεις να καθαρίσετε την cache των εφαρμογών, το ιστορικό περιήγησης και να κάνετε διαγραφή αρχείων καταγραφής κλήσεων και μηνυμάτων SMS. 

 Ακόμη, βελτιστοποιήστε το Android σας σε λίγα μόνο κλικ, ελευθερώστε πολύτιμο χώρο αποθήκευσης στη συσκευή, ελέγξτε τη χρήση της CPU, παρακολουθήστε τη μνήμη σας και τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, ελέγξτε τα επίπεδα της μπαταρίας και τη θερμοκρασία του κινητού σας και όλα αυτά μέσα από ένα απλό και έξυπνο περιβάλλον εργασίας και κυρίως με με χαμηλές απαιτήσεις σε μνήμη και χρήση της CPU του κινητού σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .