//Add More external stylesheets 3D Chess Game : Εκπληκτικό, απολύτως δωρεάν σκάκι για τα windows



Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

3D Chess Game : Εκπληκτικό, απολύτως δωρεάν σκάκι για τα windows

read

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό, απολύτως δωρεάν σκάκι για τα windows. Μπορείτε να παίξετε, άνθρωπος εναντίον υπολογιστή, υπολογιστής εναντίον υπολογιστή, άνθρωπος εναντίον ανθρώπου. Περιλαμβάνει 25 διαφορετικά επίπεδα που προσαρμόστηκαν προσεκτικά για να σας προκαλέσουν σταδιακά όσο προχωράτε. 

Με ρεαλιστικά τρισδιάστατα μοντέλα, κινούμενα σχέδια και ηχητικά εφέ, προσαρμόσιμο σετ σκακιού και χρώματα σκακιέρας, επιλογή απόκρυψης έγκυρων δεικτών κινήσεων, και δεικτών διαδρομής της τελευταίας κίνησης. Σας επιτρέπει να παίξετε σε κανονική ή χρονομετρημένη λειτουργία και να παρακολουθήστε την πρόοδό σας με στατιστικά στοιχεία.

Ακόμη και αν δεν έχετε παίξει ποτέ σκάκι, το παιχνίδι περιλαμβάνει ειδικό φροντιστήριο για τα βασικά, και το κυριότερο, διατίθεται, χωρίς αγορές εντός εφαρμογής, και χωρίς κλειδωμένες επιλογές.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .