Tweeten : Εναλλακτική, δωρεάν εφαρμογή για το Twitter



Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Tweeten : Εναλλακτική, δωρεάν εφαρμογή για το Twitter

read

Το Tweeten βασίζεται στο TweetDeck που σημαίνει ότι προσφέρει μια ισχυρή διεπαφή βασισμένη σε στήλες που σας βοηθά να παρακολουθείτε όλα όσα συμβαίνουν στο Twitter χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε το κουμπί ανανέωσης. 

Το Tweeten βελτιώνει τη σχεδίαση TweetDeck για να προσφέρει μια πολύ πιο καθαρή και διαισθητική εμπειρία καθιστώντας μία ισχυρή εφαρμογή Twitter για Windows 10 και 11. Περιλαμβάνει ένα καθαρό, καλαίσθητο μενού  που σας βοηθά να παρακολουθείτε όλα όσα συμβαίνουν στο Twitter. 

Οι πολλαπλές στήλες του σάς βοηθούν να παρακολουθείτε ταυτόχρονα πολλαπλά χρονοδιαγράμματα από διαφορετικούς λογαριασμούς. 

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις λίστες, τη δραστηριότητα, τις ειδοποιήσεις, τα άμεσα μηνύματα και πολλά άλλα.  Περιλαμβάνει επίσης μια δυνατότητα αναζήτησης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης, σάς δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίζετε τα tweets σας, ώστε να δημοσιεύονται την ιδανική στιγμή στους ακόλουθούς σας. Αναζητήστε GIF, hashtags,  έκτακτες ειδήσεις ή οτιδήποτε άλλο στο Tweeten σε πραγματικό χρόνο με προηγμένα φίλτρα από το TweetDeck.

Μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα tweets που αρέσουν στα άτομα που ακολουθείτε ή κάθε φορά που κάποιος αρχίζει να ακολουθεί έναν νέο λογαριασμό στο TweetDeck. Οι ειδοποιήσεις του Tweeten σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας. 

Σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη οποιουδήποτε βίντεο από τα χρονολόγιά σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανοίξετε μια υπηρεσία τρίτου μέρους για να το κατεβάσετε. Το Tweeten έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις των GIF. 

Η ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης GIF σάς επιτρέπει να αναζητάτε GIF μέσω του Giphy και να τα προσθέτετε αυτόματα στα tweet και στις απαντήσεις σας. Μπορείτε να κατεβάσετε κυριολεκτικά οποιοδήποτε GIF βλέπετε στα tweets με ένα μόνο κλικ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Tweeten

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .