//Add More external stylesheets QuickLook : Κάντε προεπισκόπηση του περιεχομένου αρχείων στα windows



Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

QuickLook : Κάντε προεπισκόπηση του περιεχομένου αρχείων στα windows

read

Θέλετε να ρίξετε μια γρήγορη ματιά σε ένα αρχείο χωρίς να το ανοίξετε πλήρως; Είτε πρόκειται για έγγραφο, εικόνα ή βίντεο, μερικές φορές θέλετε απλώς να ρίξετε μια κλεφτή ματιά χωρίς την ταλαιπωρία να εκκινήσετε ολόκληρη την εφαρμογή. Λοιπόν, μην ψάχνετε άλλο γιατί το QuickLook είναι εδώ για να φέρει επανάσταση στην εμπειρία περιήγησης αρχείων σας.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση αρχείων απευθείας από τον εξερευνητή αρχείων. Πατώντας απλώς το πλήκτρο διαστήματος ή χρησιμοποιώντας ένα προσαρμόσιμο πλήκτρο πρόσβασης, μπορείτε να λάβετε αμέσως μια πλήρη προεπισκόπηση του αρχείου σας, εξαλείφοντας την ανάγκη να ανοίξετε διάφορες εφαρμογές για την προβολή διαφορετικών μορφών αρχείων.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του QuickLook είναι η συμβατότητά του με ένα ευρύ φάσμα τύπων αρχείων. Είτε πρόκειται για PDF, έγγραφο Word, υπολογιστικό φύλλο Excel, παρουσίαση PowerPoint ή ακόμα και αρχείο εικόνας ή βίντεο, το QuickLook τα υποστηρίζει όλα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να έχετε εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές για να χειρίζεστε διαφορετικές μορφές αρχείων ή να αντιμετωπίζετε την ταλαιπωρία να τις ανοίγετε μία προς μία.

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το αρχείο που θέλετε να κάνετε προεπισκόπηση και να πατήσετε το πλήκτρο διαστήματος ή το πλήκτρο πρόσβασης που έχει εκχωρηθεί.

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο προεπισκόπησης, το οποίο θα εμφανίζει τα περιεχόμενα του αρχείου σας. Μπορείτε να κάνετε κύλιση στα έγγραφα, να ξεφυλλίσετε διαφάνειες, να κάνετε μεγέθυνση σε εικόνες ή ακόμα και να αναπαράγετε βίντεο χωρίς να φύγετε από την εξερεύνηση αρχείων. Αυτό επιτρέπει την απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και την ταχύτερη λήψη αποφάσεων, ειδικά όταν έχετε πολλά αρχεία για έλεγχο.

Επιπλέον, το QuickLook είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, διασφαλίζοντας ότι καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος και τη θέση του παραθύρου προεπισκόπησης, να αλλάξετε το χρώμα του φόντου, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες και ακόμη και να προσθέσετε πρόσθετες συντομεύσεις.

Συμπερασματικά, το QuickLook είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όποιον ασχολείται συχνά με διάφορους τύπους αρχείων και χρειάζεται μια γρήγορη προεπισκόπηση χωρίς να ανοίγει πολλές εφαρμογές.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .