Paragon Backup & Recovery : Δωρεάν κιτ διάσωσης του λειτουργικού σας συστήματος



Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Paragon Backup & Recovery : Δωρεάν κιτ διάσωσης του λειτουργικού σας συστήματος

read

Ανακτήστε τα δεδομένα σας ακόμα και όταν το λειτουργικό σύστημα καταρρεύσει και δεν  μπορεί να ξεκινήσει. Σε περίπτωση που το λειτουργικό σας σύστημα καταστραφεί  ή για κάποιο άλλο  λόγο δεν μπορεί να ξεκινήσει,  μπορείτε να εκκινήσετε το σύστημα από ένα USB stick με δυνατότητα εκκίνησης και να επαναφέρετε ολόκληρο το σύστημά σας, συμπεριλαμβανομένων του λειτουργικού συστήματος, των εγκατεστημένων προγραμμάτων, των ρυθμίσεων χρήστη και των δεδομένων, όλα σε περιβάλλον WinPE.

Στην εφαρμογή θα βρείτε, όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να ανακτήσετε γρήγορα τα δεδομένα σας ή ολόκληρο το σύστημά σας επιτόπου, είτε πρόκειται για τη διασφάλιση της ακεραιότητας και της συνέπειας πολύτιμων πληροφοριών είτε απλώς για να είστε ασφαλής κατά τη διάρκεια της συντήρησης ή αλλαγών στον υπολογιστή σας .

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για αρχεία, τόμους και δίσκους εξ ολοκλήρου ή να επιλέξετε ένα κάθε φορά. Καθορίστε νέες στρατηγικές με προσαρμοσμένες παραμέτρους δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όπως, τύπος αντιγράφου ασφαλείας, συχνότητα, προγραμματισμός, εργασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας βάσει σεναρίων για να επιλέξετε «τι» και «πού» 

Πρίν ξεκινήσετε  φροντίστε να δημιουργήσετε ένα μέσο εκκίνησης (USB) όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Paragon Backup & Recovery

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .