//Add More external stylesheets Meteor : Δείτε την ταχύτητα της σύνδεσης σας στο διαδίκτυο σε κινητό και WiFi



Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Meteor : Δείτε την ταχύτητα της σύνδεσης σας στο διαδίκτυο σε κινητό και WiFi

read

Το Meteor είναι ένα δωρεάν εργαλείο δοκιμής ταχύτητας διαδικτύου χωρίς διαφημίσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της ταχύτητας της κινητής και ασύρματης σύνδεσής σας (σε 3G, 4G LTE ή 5G), καθώς και για δοκιμή ταχύτητας WiFi.

Σάς επιτρέπει να δείτε πώς η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και η ταχύτητα λήψης θα επηρεάσουν την απόδοση των αγαπημένων σας εφαρμογών για κινητά.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την απόδοση της εφαρμογής για έως και έξι εφαρμογές για κινητά τη φορά, από 27 από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και παιχνίδια σε όλο τον κόσμο.

Μια απλή δοκιμή σάς δίνει εύκολα κατανοητά αποτελέσματα για την ταχύτητα λήψης, την ταχύτητα μεταφόρτωσης και τον χρόνο ping. Στη συνέχεια, απλώς επιλέξτε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο για να δείτε πώς επηρεάζονται από την τρέχουσα σύνδεσή σας στο δίκτυο.

Δείτε ένα χρονοδιάγραμμα των δοκιμών σας στην καρτέλα ιστορικό και ελέγξτε τα στατιστικά στοιχεία για κάθε δοκιμή ταχύτητας για να παρακολουθήσετε πώς έχει αλλάξει η εμπειρία του δικτύου σας με την πάροδο του χρόνου.

Έτσι θα ξέρετε πάντα πού μπορείτε να βρείτε την καλύτερη κάλυψη με τον χάρτη κάλυψης δικτύου της Meteor.

Ο χάρτης δείχνει την ισχύ του σήματος μέχρι το επίπεδο του δρόμου χρησιμοποιώντας δεδομένα σήματος από τοπικούς χρήστες. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .