//Add More external stylesheets IZArc : Συμπιέσετε, αποσυμπιέσετε, κρυπτογραφήστε αρχεία



Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

IZArc : Συμπιέσετε, αποσυμπιέσετε, κρυπτογραφήστε αρχεία

read

Το IZArc είναι ίσως το καλύτερο δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων που υποστηρίζει πολλές μορφές συμπίεσης όπως: 7-ZIP, A, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XPI, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO.

Παρέχει υποστήριξη για τα περισσότερα συμπιεσμένα και κωδικοποιημένα αρχεία, καθώς και πρόσβαση σε πολύ ισχυρά χαρακτηριστικά και εργαλεία.

Σας επιτρέπει να σύρετε και να αποθέσετε αρχεία από και προς την εξερεύνηση των Windows, να δημιουργήσετε και να εξαγάγετε αρχεία απευθείας στην εξερεύνηση των Windows, να δημιουργήσετε πολλαπλά αρχεία, να δημιουργήσετε αρχεία αυτοεξαγωγής, να επιδιορθώσετε κατεστραμμένα αρχεία zip, να μετατρέψετε από έναν τύπο αρχείου σε έναν άλλο, να προβάλετε και γράψτε σχόλια και πολλά άλλα.

Με το IZArc μπορείτε να ανοίξετε αρχεία εικόνας CD όπως ISO, BIN, CDI και NRG. Είναι επίσης δυνατή η μετατροπή τέτοιων αρχείων από έναν τύπο σε άλλο (BIN σε ISO, NRG σε ISO). Επίσης, μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να τρέχει το antivirus που προτιμάτε όταν ανοίγετε αρχεία. Υποστηρίζει κρυπτογράφηση AES 256-bit για την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Τέλος, ενσωματώνεται στα Windows, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις λειτουργίες του χρησιμοποιώντας το μενού με δεξί κλικ στην εξερεύνηση των Windows.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή IZArc


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .