//Add More external stylesheets GifCam : Καταγράψτε στιγμιότυπα από τον υπολογιστή σας ως κινούμενα γραφικά



Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

GifCam : Καταγράψτε στιγμιότυπα από τον υπολογιστή σας ως κινούμενα γραφικά

read

Πολλές φορές χρειαζόμαστε ένα μικρό απλό πρόγραμμα capture ώστε να καταγράψουμε ως κινούμενες εικόνες (animation) κάποια στιγμιότυπα από τις εργασίες μας στον υπολογιστή.

Το GifCam ίσως είναι το μοναδικό πρόγραμμα που προσεγγίζει αυτά τα χαρακτηριστικά με τέτοια απλότητα και χωρίς καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

Απλά τρέξτε το εικονίδιο GifCam και προσαρμόστε τις διαστάσεις του ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης που θέλετε να καταγράψετε.

Η εφαρμογή υποστηρίζει και κάποιες ευκολίες στις ρυθμίσεις πριν την αποθήκευση του αρχείου, τρέξτε το πρόγραμμα και επιλέξτε αυξομειώνοντας τα παράθυρα το μέγεθος της επιφάνειας που θέλετε να καταγράψετε και πατήστε Rec για να ξεκινήσει η καταγραφή, και μετά stop για να σταματήσει.

Πριν σώσετε το αρχείο σας στον υπολογιστή μπορείτε να επιλέξετε την την τελική ποιότητα του Gif Animation είτε καταγράφοντας το με πλήρη ποιότητα είτε μονόχρωμο είτε να περιορίζοντας τον αριθμό χρωμάτων του αρχείου μας. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση.
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows 
 Κατεβάστε   την εφαρμογή  GifCam 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .