//Add More external stylesheets Fluent Search : Κορυφαία εφαρμογή αναζήτησης



Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Fluent Search : Κορυφαία εφαρμογή αναζήτησης

read

 Η Fluent Search είναι μια εύχρηστη εφαρμογή αναζήτησης που σας επιτρέπει να αναζητήσετε εφαρμογές που εκτελούνται, καρτέλες προγράμματος περιήγησης, σελιδοδείκτες, αρχεία και άλλα.

Σε αντίθεση με το μενού έναρξης των Windows, η Fluent Search εστιάζει στη συνέχιση της υπάρχουσας εργασίας, σας επιτρέπει να μεταπηδάτε εύκολα μεταξύ των καρτελών εφαρμογών που εκτελούνται και του προγράμματος περιήγησης και να βρείτε αρχεία με βάση την τρέχουσα ροή εργασίας σας.

Χρησιμοποιώντας το Fluent Search, μπορείτε να αναζητήσετε άμεσα διάφορους πόρους που είναι διαθέσιμοι στον υπολογιστή σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς. Η εφαρμογή έχει πολλές δυνατότητες.

Η αναζήτηση διεργασιών σάς επιτρέπει να βρείτε εύκολα τυχόν ενεργές διεργασίες στον υπολογιστή σας. (Μια διεργασία είναι μια ενεργή εφαρμογή που έχει ένα παράθυρο, μπορείτε να το βρείτε αναζητώντας τον τίτλο του παραθύρου ή το όνομα της διαδικασίας).

Επιπλέον, μπορεί να βρει στοιχεία εντός της εφαρμογής, όπως καρτέλες, κουμπιά και υπερσυνδέσμους μέσα σε διαδικασίες για άμεση πρόσβαση σε αυτές. Όπως αναφέραμε παραπάνω, η Fluent Search αναζητά σε διάφορους πόρους στον υπολογιστή σας, που περιλαμβάνει, ενδεικτικά, αρχεία, εφαρμογές, διαδικασίες, σελιδοδείκτες, αποτελέσματα ιστορικού και άλλα.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε με μοντέρνο σχεδιασμό, αλλά το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να την προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Για να σας βοηθηθείτε να έχετε το πιο σχετικό αποτέλεσμα με ευκολία, διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται "ετικέτες αναζήτησης". 

Κάθε αποτέλεσμα μπορεί να περιέχει πολλές ετικέτες που περιγράφουν αυτό το αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας αυτές τις ετικέτες μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε την αναζήτησή σας για να βρείτε το πιο σχετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να την κατεβάσετε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Fluent Search


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .