//Add More external stylesheets

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Fluent Search : Κορυφαία εφαρμογή αναζήτησης για τα windows

read

Η αναζήτηση στον υπολογιστή μας είναι μία καθημερινή δραστηριότητα. Αναζητούμε αρχεία, εφαρμογές, καρτέλες περιηγητή και πολλά άλλα, και θέλουμε να το κάνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Αν ψάχνετε μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε αυτό που χρειάζεστε με λίγα απλά βήματα, τότε η Fluent Search είναι  αυτή που χρειάζεστε. Ας  μάθουμε όμως περισσότερα για αυτή την  εφαρμογή.

Τι είναι η Fluent Search:

Η Fluent Search είναι μια γρήγορη και εύχρηστη εφαρμογή αναζήτησης που σας επιτρέπει να αναζητήσετε εκτελούμενες εφαρμογές, καρτέλες περιηγητή, σελιδοδείκτες, αρχεία και πολλά άλλα. Αντίθετα με το μενού "Έναρξη" των Windows,  επικεντρώνεται στη συνέχιση της υπάρχουσας εργασίας σας, επιτρέποντάς σας να πηδάτε εύκολα ανάμεσα σε εκτελούμενες εφαρμογές και καρτέλες περιηγητή και να εντοπίζετε αρχεία βάσει της τρέχουσας ροής εργασίας σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Γρήγορη αναζήτηση: Παρέχει γρήγορη αναζήτηση για εκτελούμενες εφαρμογές, καρτέλες περιηγητή, σελιδοδείκτες και αρχεία. Μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε  απλά πληκτρολογώντας το.
  2. Ενσωματωμένη αναζήτηση:  Με την Fluent Search, μπορείτε να αναζητήσετε εκτελούμενες εφαρμογές από τη γραμμή εργαλείων. Αυτό σας επιτρέπει να εντοπίσετε γρήγορα τις εφαρμογές που χρειάζεστε και να τις εκτελέσετε με ένα απλό κλικ.
  3. Εναλλαγή μεταξύ καρτελών περιηγητή: Αν έχετε ανοικτές πολλαπλές καρτέλες στον περιηγητή σας, η Fluent Search σας επιτρέπει να αναζητήσετε ανάμεσα σε αυτές και να μεταβείτε άμεσα στην επιθυμητή καρτέλα. Αυτό κάνει την περιήγησή σας στο διαδίκτυο πιο οργανωμένη και ευκολότερη.
  4. Αναζήτηση αρχείων βάσει της ροής εργασίας σας: Μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα και εύκολα αρχεία που σχετίζονται με την τρέχουσα εργασία σας. Αναζητήστε βάσει ονόματος αρχείου ή κλειδιού λέξης και βρείτε αμέσως το αρχείο που χρειάζεστε.
  5. Εύκολη εγκατάσταση και χρήση: Είναι διαθέσιμη στο Microsoft Store και μπορείτε να την εγκαταστήσετε με ένα απλό κλικ. Είναι σχεδιασμένη με φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και είναι εύκολο να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά την εγκατάσταση.

Διαθέτει  μια ποικιλία από πρόσθετες λειτουργίες και δυνατότητες που βελτιώνουν την εμπειρία αναζήτησης σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από αυτές:

✔ Ιστορικό αναζήτησης: Η εφαρμογή διατηρεί ένα ιστορικό των πρόσφατων αναζητήσεών σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε σε προηγούμενες αναζητήσεις και να επαναλάβετε γρήγορα ένα προηγούμενο αποτέλεσμα.
✔ Εξατομίκευση: Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της  σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θέλετε να συμπεριλάβετε στην αναζήτηση, να απενεργοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες ή να προσαρμόσετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου.
✔ Επέκταση αναζήτησης: Μπορείτε να επεκτείνετε τις δυνατότητες της  με πρόσθετες επεκτάσεις. Αυτές οι επεκτάσεις σας επιτρέπουν να προσθέσετε προσαρμοσμένες αναζητήσεις για συγκεκριμένες εφαρμογές ή υπηρεσίες, προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότερη ευελιξία και εξατομίκευση.
✔Ενσωματωμένες ενέργειες: Εκτός από την αναζήτηση,  παρέχει ενσωματωμένες ενέργειες που μπορείτε να εκτελέσετε απευθείας από το αποτέλεσμα της αναζήτησης. 

Σε αντίθεση με το μενού έναρξης των Windows,  εστιάζει στη συνέχιση της υπάρχουσας εργασίας και σας επιτρέπει να μεταπηδάτε εύκολα μεταξύ των καρτελών εφαρμογών που εκτελούνται και του προγράμματος περιήγησης και να βρείτε αρχεία με βάση την τρέχουσα ροή εργασίας σας.

Επιπλέον, μπορεί να βρει στοιχεία εντός της εφαρμογής, όπως καρτέλες, κουμπιά και υπερσυνδέσμους μέσα σε διαδικασίες για άμεση πρόσβαση σε αυτές. Όπως αναφέραμε παραπάνω, η Fluent Search αναζητά σε διάφορους πόρους στον υπολογιστή σας, που περιλαμβάνει, ενδεικτικά, αρχεία, εφαρμογές, διαδικασίες, σελιδοδείκτες, αποτελέσματα ιστορικού και άλλα.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε με μοντέρνο σχεδιασμό, αλλά το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να την προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Για να σας βοηθηθείτε να έχετε το πιο σχετικό αποτέλεσμα με ευκολία, διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται "ετικέτες αναζήτησης". 

Κάθε αποτέλεσμα μπορεί να περιέχει πολλές ετικέτες που περιγράφουν αυτό το αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας αυτές τις ετικέτες μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε την αναζήτησή σας για να βρείτε το πιο σχετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να την κατεβάσετε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Fluent Search


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .