//Add More external stylesheets Advanced PassGen : Δημιουργήσετε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης



Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Advanced PassGen : Δημιουργήσετε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης

read

Δημιουργήστε εύκολα χιλιάδες κωδικούς πρόσβασης χρησιμοποιώντας τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στο Advanced PassGen. Μπορείτε ακόμη να φτάσετε στο σημείο να ορίσετε το δικό σας σύνολο χαρακτήρων που μπορεί να χρησιμοποιήσει το Advanced PassGen για τη δημιουργία κωδικών πρόσβασης'

Το Advanced PassGen είναι ένα δωρεάν εργαλείο πoυ μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πολύ εύκολα ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης. 

Μπορείτε να επιλέξετε ένα σύνολο προσαρμοσμένων χαρακτήρων, να αλλάξετε το ελάχιστο και το μέγιστο μήκος του κωδικού πρόσβασης και πολλά άλλα! Πολύ πρόσφατα κυκλοφορήσε το Advanced PassGen 2.0, το οποίο είναι μια πλήρης επανεγγραφή της εφαρμογής. 

Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι ο προγραμματιστής θέλει να να δημιουργεί εφαρμογές που είναι πολλαπλές πλατφόρμες. 

Αυτό σημαίνει ότι το Advanced PassGen είναι πλέον μια εγγενής εφαρμογή, η οποία εκτελείται στο WebView του συστήματός σας και είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο ελαφρύ από αυτό που χρησιμοποιούσε η προηγούμενη έκδοση ( με.NET Framework).

Τέλος, μπορεί να εξάγει όλα τα δεδομένα που δημιουργεί για εσάς σε μερικές διαφορετικές μορφές, όπως: CSV, JSON και φυσικά απλό κείμενο.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Advanced PassGen


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .