Focusky : Δημιουργήστε εκπληκτικές παρουσιάσεις



Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Focusky : Δημιουργήστε εκπληκτικές παρουσιάσεις

read

Πιο εύκολο στη χρήση και πιο ισχυρό από το PowerPoint, το Focusky είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε παρουσιάσεις. Δημιουργήστε κινούμενες παρουσιάσεις σε στυλ χαρτογράφησης μυαλού για να τραβήξετε την προσοχή του κοινού σας.

Ξεπεράστε τα κλασικά τα παραδοσιακά εφέ μετάβασης από διαφάνεια σε διαφάνεια. Τώρα με τα εφέ μετάβασης 3D, όπως το τρισδιάστατο ζουμ, η μετατόπιση και το περιστρεφόμενο η  παρουσίασή σας θα παίζει σαν ταινία 3D, κάτι που θα προκαλέσει ενδιαφέρον και θα προσφέρει εντυπωσιακές εμπειρίες στο κοινό σας.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Χρησιμοποιήστε εφέ μετάβασης για να παρουσιάσετε ομαλά την παρουσίαση του βίντεο. 
  • Με τα εφέ ολίσθησης, περιστροφής, ζουμ και μετατόπισης μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικές παρουσιάσεις. Θα βρείτε πολλά διαθέσιμα εφέ δυναμικής κίνησης.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordArt για να προσθέσετε ειδικά εφέ κειμένου στην παρουσίαση για να την ομορφύνετε. Στην εφαρμογή θα βρείτε ένα πολύ μεγάλο αριθμό προσχεδιασμένων φόντων βίντεο για να ομορφύνετε την παρουσίασή σας.
  • Μπορείτε να προσθέστε ηχογράφηση ή μουσικά κομμάτια στην παρουσίαση βίντεο και να κάνετε φωνητική αφήγηση.
  • Θα βρείτε πολλούς διαφορετούς τύπους γραφημάτων έτσι ώστε να χρησιμοποιήστε ένα γράφημα ή γραφήματα για να κάνετε μια σύγκριση, να εμφανίσετε μια σχέση ή να επισημάνετε μια τάση.
  • Το Focusky συλλέγει και ταξινομεί περισσότερα από 5000 διανυσματικά διαγράμματα και εικονίδια σε μορφή SVG για να δημιουργήσετε μια υπέροχη παρουσίαση HTML5.
  • Πρόκειται για μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο που παρέχει και ασφαλή υπηρεσία φιλοξενίας cloud για τη δημοσίευση επιχειρηματικών παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Eδώ μπορείτε να δείτε τις διαφορές μεταξύ της δωρεάν έκδοσης και των επι πληρωμή εκδόσεων της εφαρμογής.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .