//Add More external stylesheets

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

ExplorerPatcher : Βελτιώστε το περιβάλλον εργασίας στα Windows 11

read

 Η microsoft στα windows 11 εισήγαγε πολλές αλλαγές τόσο όσον αφορά το στυλ όσο και τον τρόπο αλληλεπίδρασης με το λειτουργικό σύστημα. Μερικές από αυτές τις αλλαγές ήταν γενικά δημοφιλείς, άλλες όμως όχι.

Τι είναι το ExplorerPatcher;

Το ExplorerPatcher είναι ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη (UX) στα Windows. Στόχος του είναι να προσφέρει μια πληθώρα λειτουργιών που κάνουν την πλοήγηση στο λειτουργικό σύστημα πιο ευχάριστη και αποτελεσματική. Μέσω του ExplorerPatcher, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν πολλές από τις λεπτομέρειες της εξερεύνησης των αρχείων τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα στη γραμμή εργασιών των Windows 11 ή των Windows 10 (με υποστήριξη ετικετών, μικρά εικονίδια και πολλές προσαρμογές), να απενεργοποιήστε το μενού περιβάλλοντος και τη γραμμή εντολών των Windows 11 στην εξερεύνηση αρχείων και πολλά άλλα. 

Κάποιες αλλαγές θα σας βοηθήσουν επίσης να εξοικονομήσετε πόρους αν δεν έχετε και τόσο ΄΄δυνατό υπολογιστή΄΄. Τέλος, Μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή και στα windows 10 ωστόσο κάποιες λειτουργίες του μπορεί να μην είναι διαθέσιμες.

Πρίν εγκαταστήσετε την εφαρμογή φροντίστε να πάρετε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας. Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα κάντε επανεκκίνηση. Για να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε τρέξτε τη συντόμευση, Ιδιότητες (ExplorerPatcher)


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Επαναφορά του Κλασικού Μενού Έναρξης: Πολλοί χρήστες προτιμούν το κλασικό μενού "Έναρξη" των παλαιότερων εκδόσεων των Windows. Το ExplorerPatcher επιτρέπει αυτή την επιλογή, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αισθάνονται πιο άνετα με το γνωστό περιβάλλον.
  2. Προσαρμογή της Εξερεύνησης Αρχείων:  Το εργαλείο έχει διάφορες επιλογές για την προσαρμογή της Εξερεύνησης Αρχείων. Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της γραμμής εργαλείων, των πλαισίων πλοήγησης και άλλων στοιχείων του παραθύρου .
  3. Καλύτερος Έλεγχος του Systray: Επιτρέπει στους χρήστες να έχουν καλύτερο έλεγχο  ειδοποιήσεων (systray), καθιστώντας ευκολότερη την διαχείριση των εικονιδίων και των λειτουργιών της.
  4. Αυξημένη Προσαρμοστικότητα: Από το κλείσιμο των εφαρμογών μέχρι τη διαχείριση της γραμμής εργασιών, το ExplorerPatcher παρέχει έναν ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων που διευκολύνουν την προσαρμογή κάθε πτυχής του UI.

Σε τελική ανάλυση, είναι ένα εξαιρετικά εργαλείο για τους χρήστες που επιθυμούν να εξατομικεύσουν και να βελτιώσουν την εμπειρία πλοήγησής τους  στα windows 11.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ExplorerPatcher


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .