//Add More external stylesheets ExplorerPatcher : Βελτιώστε το περιβάλλον εργασίας στα Windows 11



Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ExplorerPatcher : Βελτιώστε το περιβάλλον εργασίας στα Windows 11

read

Η microsoft στα windows 11 εισήγαγε πολλές αλλαγές τόσο όσον αφορά το στυλ όσο και τον τρόπο αλληλεπίδρασης με το λειτουργικό σύστημα. Μερικές από αυτές τις αλλαγές ήταν γενικά δημοφιλείς, άλλες όμως όχι.

Ωστόσο, προτού επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση των Windows, το ExplorerPatcher θα μπορούσε να προσφέρει μια εναλλακτική λύση. Μόλις το εγκαταστήσετε η γραμμή εργασιών θα αλλάξει αυτόματα για να μοιάζει περισσότερο με τα Windows 10.

Μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα στη γραμμή εργασιών των Windows 11 ή των Windows 10 (με υποστήριξη ετικετών, μικρά εικονίδια και πολλές προσαρμογές), να απενεργοποιήστε το μενού περιβάλλοντος και τη γραμμή εντολών των Windows 11 στην εξερεύνηση αρχείων και πολλά άλλα. 

Κάποιες αλλαγές θα σας βοηθήσουν επίσης να εξοικονομήσετε πόρους αν δεν έχετε και τόσο ΄΄δυνατό υπολογιστή΄΄. Τέλος, Μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή και στα windows 10 ωστόσο κάποιες λειτουργίες του μπορεί να μην είναι διαθέσιμες.

Πρίν εγκαταστήσετε την εφαρμογή φροντίστε να πάρετε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας. Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα κάντε επανεκκίνηση. Για να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε τρέξτε τη συντόμευση, Ιδιότητες (ExplorerPatcher)

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .