//Add More external stylesheets Yawcam : Μετατρέψτε την κάμερα του υπολογιστή σας σε webcam με ανίχνευση κίνησης



Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Yawcam : Μετατρέψτε την κάμερα του υπολογιστή σας σε webcam με ανίχνευση κίνησης

read

Το Yawcam είναι ένα δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας σε webcam . Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καταγράψετε βίντεο, να τραβήξετε φωτογραφίες και να μεταδώσετε ζωντανά την εικόνα από την κάμερά σας σε έναν δικτυακό διακομιστή.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητά του να μεταδίδει live βίντεο από την κάμερα web. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια ζωντανή ροή και να τη μοιραστείτε με άλλους μέσω του διαδικτύου. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για διάφορους σκοπούς, όπως τηλεδιάσκεψη, παρακολούθηση ή απλώς κοινή χρήση της ροής της κάμερας web με φίλους και συγγενείς.

Ωστόσο, εκτός από τη ζωντανή ροή, παρέχει και επιλογές για τη λήψη εικόνων και την εγγραφή βίντεο που σημαίνει ότι μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα σε τακτά χρονικά διαστήματα χειροκίνητα με ένα μόνο κλικ. Σας επιτρέπει επίσης να γράψετε βίντεο από την κάμερα web σας και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας σε διάφορες μορφές, όπως AVI ή WMV.

Διαθέτει ακόμη και  πολλές άλλες  δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα να καταγράψετε βίντεο με διάφορες αναλύσεις, να τραβήξετε φωτογραφίες με διάφορες ρυθμίσεις και να μεταδώσετε ζωντανά την εικόνα σας σε έναν δικτυακό διακομιστή. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητες, όπως η ανίχνευση κίνησης, η οποία μπορεί να ενεργοποιήσει την κάμερα σας όταν ανιχνεύσει κίνηση στον χώρο όπου βρίσκεται η κάμερα.

Θ βρείτε πολλές επιλογές προσαρμογής, για να προσαρμόσετε  βασικές ρυθμίσεις όπως τη φωτεινότητα, την αντίθεση και τον κορεσμό αλλά και  διάφορα εφέ εικόνας και επικαλύψεις, επιτρέποντας σας να προσθέτετε κείμενο και χρονικές σημάνσεις.  Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι οι δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης.


Σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το λογισμικό ώστε να ανιχνεύει κίνηση στη ροή της κάμερας web και να ενεργοποιεί ενέργειες όπως λήψη εικόνων, εγγραφή βίντεο ή αποστολή ειδοποιήσεων μέσω email. Αυτό κάνει το Yawcam ένα χρήσιμο εργαλείο για την ασφάλεια του σπιτιού ή την παρακολούθηση.

Επιπλέον, υποστηρίζει απομακρυσμένη πρόσβαση, επιτρέποντας σας να έχετε πρόσβαση στη ροή της κάμερας web από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για σκοπούς παρακολούθησης όταν βρίσκεστε μακριά από τον υπολογιστή σας.

Συνολικά πρόκειται για ένα απολύτως δωρεάν, ευέλικτο και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό κάμερας web που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Είτε θέλετε να μεταδώσετε ζωντανά βίντεο, να τραβήξετε εικόνες ή βίντεο ή να παρακολουθήσετε τη ροή της κάμερας web, το Yawcam παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία.

Σημειώστε ότι σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα με την μετάδοση εικόνας μέσω διαδικτύου θα πρέπει να γνωρίσετε ότι πρέπει να έχετε δώσει πρόσβαση στην εφαρμογή για επικοινωνία με το διαδίκτυο από firewall σας και πιθανώς να χρειάζεται να προσθέσετε μία εξαίρεση την αντίστοιχη θύρα επικοινωνίας στο ρούτερ σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Yawcam


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .