//Add More external stylesheets Stellio Music and mp3 Player : Προηγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής, με υψηλή ποιότητα ήχου



Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Stellio Music and mp3 Player : Προηγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής, με υψηλή ποιότητα ήχου

read

Το Stellio είναι προηγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής, με υψηλή ποιότητα ήχου, υποστήριξη θεμάτων και μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων ήχου. Ο κύριος στόχος στην ανάπτυξη του ήταν η απόκτηση ήχου υψηλής ποιότητας. Αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται με την εισαγωγή ισχυρής μηχανής ήχου που ελέγχει ένα ισοσταθμιστή 12 ζωνών  με μεγάλη ποικιλία ηχητικών εφέ.

Ο Player δίνει πλήρη ελευθερία για πειραματισμούς, χρησιμοποιώντας το χειροκίνητα ή με προεπιλογές. Το Crossfade κάνει τον ήχο πιο ευχάριστο με ομαλή εναλλαγή από το ένα τραγούδι στο άλλο. Το Gapless είναι το αντίθετο,  για αναπαραγωγή κομματιών χωρίς τα μικρότερα κενά μεταξύ τους.

Εκτός από το πλήθος ρυθμίσεων που θα βρείτε, υπάρχουν πολλές διαφορετικές χρήσιμες ικανότητες στη συσκευή αναπαραγωγής, όπως το να δείτε τους στίχους από το διαδίκτυο να επιλέξτε εξώφυλλο, να βάλετε τα ονόματα σε σειρά με τη βοήθεια του εύχρηστου προγράμματος επεξεργασίας ετικετών, να αναπαράγεται μουσική από άλμπουμ, καλλιτέχνες, είδη ή φακέλους και άλλα.

Υποστηρίζει πολλές μορφές ήχου, όπως, FLAC, MP3, CUE, APE, M4A και άλλα. Με υποστήριξη Android Wear μπορείτε να ελέγξτε τη μουσική σας από τα ρολόι σας και να επιλέξτε ένα κομμάτι, χωρίς να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας .

Μπορείτε επίσης, να ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη ύπνου, για να ακούσετε ένα συγκεκριμένο αριθμό κομματιών, ή να ρυθμίσετε πόση ώρα θέλετε να ακούτε μουσική. Περιλαμβάνει ακόμη, αλλαγή εμφάνισης γραφικών στοιχείων και ειδοποιήσεων, εναλλαγή κομματιού με τη βοήθεια ακουστικών και άλλα.

Για όσους θέλουν κάτι περισσότερο από την τυπική εμφάνιση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικής διεπαφής μεταξύ πρόσθετων θεμάτων, τα οποία δεν αλλάζουν απλά χρώμα, αλλά ενσαρκώνουν εντελώς  μία νέα εμφάνιση.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .