//Add More external stylesheets

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

FullReader : Δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων

read

To FullReader, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων για συσκευές Android, συμβατό με ηλεκτρονικές μορφές ανάγνωσης βιβλίων (fb2, txt, epub, mobi, html), προβολή εγγράφων PDF Reader (pdf, doc, rtf, docx, djvu, xps, odt) και κόμικς (cbr, cbz) , καθώς και ηχητικών βιβλίων (MP3).

Μπορείτε να διαβάστε βιβλία και έγγραφα σε ψηφιακές μορφές κειμένου. Ανοίγει αρχεία fb2 από το zip-archive, χωρίς αποσυμπίεση, ακόμη, μπορείτε να διαβάστε και να επεξεργαστείτε αρχεία djvu στο τηλέφωνό σας και αρχεία, doc, rtf, docx, xps, odt

Μια ευρεία επιλογή ενσωματωμένων φωνών και η πολυγλωσσική προσαρμογή του συστήματος σας επιτρέπει  να ακούτε το ηλεκτρονικό περιεχόμενο στα αγγλικά χωρίς πρόσβαση στον ιστό. Εκτός από την ακρόαση ηχητικών βιβλίων σας, προσφέρεται ένας τρόπος να διαχειριστείτε τις λίστες ακουστικών βιβλίων, τις λίστες αναπαραγωγής, μια τεράστια ποικιλία ρυθμίσεων αναπαραγωγής.

Τέλος, μπορείτε να συγχρονίσετε την τρέχουσας θέσης ανάγνωσης του ενεργού βιβλίου, καθώς και δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σημειώσεις χρήστη και σελιδοδείκτες σε διάφορες συσκευές ή να δημιουργήστε συντομεύσεις βιβλίων, εκτός από τη χρήση γραφικών στοιχείων για γρήγορη μετάβαση στο παράθυρο ανάγνωσης του e-reader απευθείας από την οθόνη της συσκευής σας.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Υποστήριξη Πολλαπλών Μορφών Αρχείων : Υποστηρίζει πολλές  μορφές  αρχείων, καθιστώντας την εξαιρετικά ευέλικτη:  - FB2 Reader  για να  διαβάσετε βιβλία και έγγραφα σε μορφές ψηφιακού κειμένου όπως fb2, txt, epub, mobi, html, χωρίς αποσυμπίεση αρχείων zip. Υποστηρίζεται η προφορική ανάγνωση του κειμένου,- PDF Reader  PDF που σας  επιτρέπει την ανάγνωση, προβολή και επεξεργασία αρχείων pdf με δυνατότητα προφορικής ανάγνωσης,- DjVu Reader για  προβολή και επεξεργασία αρχείων djvu, - Word Reader για να διαβάσετε και να επεξεργαστείτε αρχεία doc, rtf, docx, xps, odt με δυνατότητα προφορικής ανάγνωσης.
  2. Προφορική Ανάγνωση (TTS Reader) : Διαθέτει  προφορική ανάγνωση βιβλίων, σημειώσεων και εγγράφων με μια μεγάλη ποικιλία ενσωματωμένων φωνών και πολυγλωσσική υποστήριξη, επιτρέποντας στους χρήστες να ακούν το περιεχόμενο σε διάφορες γλώσσες χωρίς διαδικτυακή πρόσβαση.
  3. Διαχείριση Αρχείων : Περιλαμβάνει επίσης, ενσωματωμένο διαχειριστή αρχείων που οργανώνει αυτόματα τα συμβατά βιβλία και έγγραφα στις κατάλληλες κατηγορίες. Υποστηρίζει επίσης μορφές αρχείων zip, rar, και 7z, καθώς και αποθηκευτικούς χώρους στο cloud όπως Google Drive, Dropbox και OneDrive.
  4.  Διαδραστική Διεπαφή και Ρυθμίσεις Ανάγνωσης : Διαθέτει μια διαδραστική και εύχρηστη διεπαφή με δύο διακοσμητικά θέματα: το κλασικό φωτεινό και το ενεργειακά αποδοτικό μαύρο, ιδανικό για οθόνες AMOLED. Οι ρυθμίσεις ανάγνωσης είναι πλήρως διαμορφώσιμες και περιλαμβάνουν ζώνες αφής και λειτουργίες ημέρας και νύχτας.
  5. Σημειώσεις και Σελιδοδείκτες : Μπορείτε να δημιουργήσετε  σημειώσεις, να επισημάνετε σημαντικά αποσπάσματα και να προσθέσετε σελιδοδείκτες στις αγαπημένες σας σελίδες. Αυτές οι λειτουργίες είναι συμβατές με μορφές όπως fb2, epub, txt, pdf, doc, docx, cbr, cbz, rtf, djvu, html, mobi, xps, odt και mp3.
  6. Συγχρονισμός :  Η FullReader προσφέρει συγχρονισμό της τρέχουσας θέσης ανάγνωσης, των σημειώσεων και των σελιδοδεικτών σε διάφορες συσκευές, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία ανάγνωσης.
  7. Widgets και Συντομεύσεις : Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε συντομεύσεις βιβλίων και να χρησιμοποιήσετε widgets για γρήγορη πρόσβαση στο παράθυρο ανάγνωσης απευθείας από την οθόνη της συσκευής σας.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αν και περιέχει διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής. Παρ' όλα αυτά, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τις βασικές λειτουργίες χωρίς κόστος, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης χωρίς διαφημίσεις με την επιλογή πλήρους οθόνης.

Εν κατακλείδι, το FullReader μπορεί να γίνει ο βοηθός σας για την οργάνωση βιβλιοθηκών, βιβλίων και εγγράφων.

Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .