//Add More external stylesheets FullReader : Δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων



Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

FullReader : Δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων

read

To FullReader, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων για συσκευές Android, συμβατό με ηλεκτρονικές μορφές ανάγνωσης βιβλίων (fb2, txt, epub, mobi, html), προβολή εγγράφων PDF Reader (pdf, doc, rtf, docx, djvu, xps, odt) και κόμικς (cbr, cbz) , καθώς και ηχητικών βιβλίων (MP3).

Μπορείτε να διαβάστε βιβλία και έγγραφα σε ψηφιακές μορφές κειμένου. Ανοίγει αρχεία fb2 από το zip-archive, χωρίς αποσυμπίεση, ακόμη, μπορείτε να διαβάστε και να επεξεργαστείτε αρχεία djvu στο τηλέφωνό σας και αρχεία, doc, rtf, docx, xps, odt

Μια ευρεία επιλογή ενσωματωμένων φωνών και η πολυγλωσσική προσαρμογή του συστήματος επιτρέπουν στους χρήστες να ακούνε το ηλεκτρονικό περιεχόμενο στα αγγλικά χωρίς πρόσβαση στον ιστό. Εκτός από την ακρόαση ηχητικών βιβλίων, σας προσφέρεται ένας τρόπος να διαχειριστείτε τις λίστες ακουστικών βιβλίων, τις λίστες αναπαραγωγής, μια τεράστια ποικιλία ρυθμίσεων αναπαραγωγής.

Τέλος, μπορείτε να συγχρονίσετε την τρέχουσας θέσης ανάγνωσης του ενεργού βιβλίου, καθώς και δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σημειώσεις χρήστη και σελιδοδείκτες σε διάφορες συσκευές ή να δημιουργήστε συντομεύσεις βιβλίων, εκτός από τη χρήση γραφικών στοιχείων για γρήγορη μετάβαση στο παράθυρο ανάγνωσης του e-reader απευθείας από την οθόνη της συσκευής σας.

Εν κατακλείδι, το FullReader μπορεί να γίνει ο βοηθός σας για την οργάνωση βιβλιοθηκών, βιβλίων και εγγράφων.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .