//Add More external stylesheets YouTube Movie Maker : Δημιουργήστε επεξεργαστείτε και ανεβάστε βίντεο στο Youtube



Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

YouTube Movie Maker : Δημιουργήστε επεξεργαστείτε και ανεβάστε βίντεο στο Youtube

read

Πρόκειται για μια εκπληκτική εφαρμογή με την οποία μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε βίντεο 2D/3D υψηλής ποιότητας με υπέροχα εφέ από διάφορες μορφές βίντεο κλιπ, φωτογραφιών, εικόνων, μουσικής, ήχου, στίχων, κειμένου, υπότιτλων κ.λπ. και δεν απαιτεί καμία επαγγελματική γνώση στην επεξεργασία βίντεο!

Ανεβάστε μαζικά βίντεο στο YouTube χωρίς να ανησυχείτε για τη μορφή βίντεο, τις προδιαγραφές βίντεο κ.λπ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες και βίντεο κλιπ οποιασδήποτε μορφής για να δημιουργήσετε όμορφα 2D ή 3D βίντεο για να τα μοιραστείτε.

 Το YouTube Movie Maker Free Edition που παρουσιάζουμε είναι η δωρεάν έκδοση του προϊόντος που διατίθεται χωρίς υδατογράφημα, χωρίς δοκιμαστικό χρόνο, απλά περιορίζει μόνο ορισμένες λειτουργίες και υπηρεσίες.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΟΣΗΣ

Μπορείτε να δημιουργήστε 2D βίντεο, να κάνετε προσθήκη βίντεο/ταινιών, προσθήκη ήχου/μουσικής, προσθήκη, φωτογραφιών, εικόνων, εικονιδίων, να προσθέσετε κείμενα/στίχους/υπότιτλους, να κάνετε λήψη και εγγραφή ήχου από οποιαδήποτε συσκευή, να δημιουργήστε βίντεο με στίχους 2D, δισδιάστατα βίντεο καραόκε, γρήγορη μαζική δημιουργία βίντεο YouTube , να προσθέσετε ειδικά εφέ, προσθήκη εφέ κειμένου, προσθήκη εφέ κίνησης, προσθήκη εφέ μάσκας (εφέ φωτός και σκιάς), προσθήκη εικόνων φόντου, προσθήκη μεταβάσεων, προσθήκη υπότιτλων, προσθήκη βίντεο/φωτογραφιών επικάλυψης (βίντεο σε βίντεο, βίντεο σε εικόνα/φωτογραφία, εικόνες/φωτογραφίες σε φωτογραφίες/φωτογραφία, εικόνες/φωτογραφίες σε βίντεο κ.λπ.). 

Να κάνετε λήψη στιγμιότυπων, να μετατρέψτε ομαδικά βίντεο διαφόρων μορφών στη σωστή μορφή. Τέλος οι αναλύσεις στις οποίες μπορείτε να σώσετε τα βίντεο σας είναι SD (240P 16:9), SD (240P 4:3), SD (320P 16:9), SD (320P 4:3), SD (480P 16:9), SD (480P 9:16), SD (480P 4:3)

Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε περισσότερα πράγματα, μπορείτε να δείτε εδώ τις δυνατότητες της Gold Edition, και της Platinum, να δείτε  τις διαφορές μεταξύ τους αλλά και τις διαφορές μεταξύ της δωρεάν εφαρμογής και των ανωτέρω εκδόσεων 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή YouTube Movie Maker


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .