True Key : Ξεχάστε τους πολλούς κωδικούς, τώρα μόνο με ένα, κάντε login στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες



Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

True Key : Ξεχάστε τους πολλούς κωδικούς, τώρα μόνο με ένα, κάντε login στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες

read

Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για να πείτε αντίο στους πολλούς κωδικούς. Χωρίς να ταλαιπωρείστε πλέον για την απομνημόνευση πολλών κωδικών πρόσβασης, απλά, συνδεθείτε στις εφαρμογές σας, στις αντίστοιχες τοποθεσίες Web και στις συσκευές σας με την εφαρμογή True Key.

Από τη στιγμή που ανοίγετε το πρόγραμμα περιήγησης, η επέκταση True Key σάς βοηθά να αποκτάτε εύκολα πρόσβαση στους λογαριασμούς σας. Αποθηκεύστε και συμπληρώστε αυτόματα τον κωδικό πρόσβασής σας. Η εφαρμογή προστατεύει τους κωδικούς πρόσβασής σας συνδυάζοντάς τους με κρυπτογράφηση AES-256, έναν από τους ισχυρότερους αλγόριθμους.

Είστε ο μόνος που μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, η σύνδεση σας είναι εύκολη, απλώς πληκτρολογήστε τον κύριο κωδικό πρόσβασης στην αξιόπιστη συσκευή σας. Όταν δεν χρησιμοποιείτε μια αξιόπιστη συσκευή (όπως το τηλέφωνο ενός φίλου ή έναν υπολογιστή ξενοδοχείου), η ταυτότητά σας επαληθεύεται με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για πρόσθετη ασφάλεια.

Ο έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων είναι στάνταρ στην εφαρμογή True Key και η ταυτότητά σας θα επαληθεύεται πάντα με τουλάχιστον δύο παράγοντες πριν συνδεθείτε. Εξατομικεύστε το προφίλ σας με περισσότερους παράγοντες. Όσο περισσότερους παράγοντες προσθέτετε, τόσο πιο ασφαλές θα είναι το προφίλ.

Πέραν αυτού διαθέτει σημειωματάριο για γράφετε τυχόν σημειώσεις, ισχυρή μηχανή παραγωγής τυχαίων κωδικών, αποθετήριο για να προσθέσετε τις πιστωτικές σας κάρτες το διαβατήριο την άδεια οδήγησης καθώς και ένα εύχρηστο διευθυνσιογράφο.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .