//Add More external stylesheets AnyConv : Μετατρέψτε, έγγραφα, εικόνες, υπολογιστικά φύλλα, ηλεκτρονικά βιβλία, ήχο, βίντεο



Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

AnyConv : Μετατρέψτε, έγγραφα, εικόνες, υπολογιστικά φύλλα, ηλεκτρονικά βιβλία, ήχο, βίντεο

read

Το AnyConv είναι ένα απλό εργαλείο για τη μετατροπή αρχείων στο διαδίκτυο. Μπορεί να μετατρέψει, έγγραφα, εικόνες, υπολογιστικά φύλλα, ηλεκτρονικά βιβλία, αρχεία, παρουσιάσεις, ήχος, βίντεο και άλλα - υποστηρίζονται περισσότερες από 400 διαφορετικές μορφές-.

Παρέχει ένα 100% δωρεάν εργαλείο μετατροπής αρχείων και είναι ίσως ο απλούστερος τρόπος για να μετατρέψετε τα αρχεία σας online. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε οτιδήποτε στον υπολογιστή σας. Η υπηρεσία Ιστού, μπορεί να μετατρέψει έγγραφα, εικόνες, ήχο, βίντεο, ηλεκτρονικά βιβλία και πολλά άλλα αρχεία.

Η μετατροπή αρχείων είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ με μέγιστο μέγεθος αρχείου εισόδου 100 MB. Διαγράφει δε για λόγους ασφαλείας, τα μεταφορτωμένα αρχεία, μετά την ολοκλήρωση της μετατροπής, ώστε να μην είναι προσβάσιμα από κανέναν. Ο σύνδεσμος κάθε αρχείου που έχει μετατραπεί είναι μοναδικός και αυτός σύνδεσμος λειτουργεί μόνο για το άτομο που μετέτρεψε αυτό το αρχείο.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .