//Add More external stylesheets Agent DVR : Παρακολούθηση βίντεο μέσω webcam



Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Agent DVR : Παρακολούθηση βίντεο μέσω webcam

read

Η τεχνολογία παρακολούθησης και εγγραφής βίντεο έχει γνωρίσει σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, με την εμφάνιση προηγμένων λύσεων που προσφέρουν υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Ένα από τα προηγμένα συστήματα παρακολούθησης που έχει κερδίσει την προσοχή είναι το Agent DVR, ένα λογισμικό που παρέχει πληθώρα λειτουργιών και δυνατοτήτων για την παρακολούθηση και εγγραφή βίντεο

Το Agent DVR είναι ένα πρόγραμμα παρακολούθησης βίντεο με πολλές  λειτουργίες για την προστασία του χώρου σας. Από την εγκατάσταση μέχρι τη ρύθμιση και τη χρήση,  παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για την παρακολούθηση και την ασφάλεια του χώρου σας.

Μια από τις βασικές λειτουργίες του, είναι η δυνατότητα παρακολούθησης των καμερών ασφαλείας από οπουδήποτε μέσω του διαδικτύου. Με τη χρήση της εφαρμογής, μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις εικόνες από τις κάμερες σας από οπουδήποτε βρίσκεστε, είτε από τον υπολογιστή σας είτε από το κινητό σας τηλέφωνο.

Επιπλέον,  προσφέρει δυνατότητες εγγραφής και αποθήκευσης των εικόνων που καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας. Με  δυνατότητα προγραμματισμένης εγγραφής και αποθήκευσης σε διάφορα μέσα αποθήκευσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε στιγμή στις εικόνες που καταγράφηκαν.

Διαθέτει διάφορες λειτουργίες ανίχνευσης κίνησης και ειδοποίησης, που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε την κίνηση στον χώρο σας και να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης. Διαθέτει μια ενοποιημένη διεπαφή χρήστη που τρέχει σε όλους τους σύγχρονους υπολογιστές και φορητές συσκευές και είναι η μόνη λύση DVR που δεν χρειάζεται προώθηση θύρας. Αυτό σημαίνει, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εγκατάστασης δρομολογητή ή συμβιβασμός στην ασφάλεια δικτύου για απομακρυσμένη πρόσβαση.

Το UI λειτουργεί σε όλες τις σύγχρονες συσκευές, από τηλέφωνα μέχρι tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές. Υποστηρίζει περισσότερες συσκευές από οποιαδήποτε άλλη λύση, όπως κάμερες IP, συσκευές ONVIF, τοπικές κάμερες USB και πολλά άλλα. 

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να προσθέσετε. Υποστηρίζει και συσκευές ήχου. Μπορεί να κάνει εγγραφή σε MP4, VP8/9, GPU και Raw. Το Agent θα αποθηκεύσει την ακατέργαστη ροή από την κάμερά σας όταν είναι δυνατόν για να ελαχιστοποιήσει τη χρήση της CPU.

Περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα ανιχνευτών κίνησης από τη βασική ανίχνευση κίνησης έως την παρακολούθηση αντικειμένων.

Περιλαμβάνει επίσης, ενσωμάτωση AI για την ελαχιστοποίηση των ψευδών ειδοποιήσεων, αποστολή email, SMS, ειδοποιήσεις push σε κινητές συσκευές, και πολλά άλλα. Οι επιλογές ειδοποίησης είναι σχεδόν ατελείωτες.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε μέσω SSL με μηδενική διαμόρφωση δρομολογητή. Λειτουργεί ακόμη και αν το Agent εκτελείται πίσω από ένα αυστηρό τείχος προστασίας ή μέσω ενός δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Το λογισμικό διατίθεται απολύτως δωρεάν για προσωπική, τοπική χρήση. Ωστόσο αν θέλετε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση δείτε τις τιμές εδώ.

Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα  σύγχρονο πρόγραμμα παρακολούθησης μέσω webcam με πολλές  δυνατότητες  και αξίζει την προσοχή σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Agent DVR


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .