//Add More external stylesheets Universal USB Installer : Εγκαταστήστε και τρέξτε από USB, linux ή βοηθητικά προγράμματα των windows



Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Universal USB Installer : Εγκαταστήστε και τρέξτε από USB, linux ή βοηθητικά προγράμματα των windows

read

Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να δημιουργήσετε ένα εκκινήσιμο USB μέσο για εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος ή για την αποθήκευση αρχείων, τότε αυτό το εργαλείο είναι ιδανικό για εσάς.

Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εκκινήσιμο USB μέσο από ένα ISO αρχείο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να επαναφέρετε ένα λειτουργικό σύστημα απευθείας από το USB, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε χρήση ενός CD ή DVD.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Κατεβάστε το Universal USB Installer, τρέξετε το και στη συνέχεια, επιλέξτε το ISO αρχείο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το USB μέσο που θέλετε να το εγκαταστήσετε. Προσοχή, όμως, να επιλέξετε σωστά το USB μέσο, καθώς όλα τα δεδομένα που περιέχει θα διαγραφούν.

Μπορείτε να κάνετε εκκίνηση μιας μονάδας USB από μια διανομή Live Linux, να εγκαταστήσετε το Windows Installer ή να εγκαταστήστε και να τρέξετε τα Windows 10 ή 11 από USB χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Windows to Go. Επίσης, μπορούν να εγκατασταθούν και να τρέξουν από το USB προγράμματα προστασίας από ιούς, λογισμικό κλωνοποίησης δίσκων ή άλλα εργαλεία.

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση, απλώς επιλέξτε τη διανομή σας από τη λίστα, περιηγηθείτε στο αρχείο ISO, επιλέξτε τη μονάδα USB και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή δημιουργία. Μόλις τελειώσετε, θα έχετε έτοιμο για εκτέλεση το Live USB που περιέχει το βοηθητικό πρόγραμμα που επιλέξατε προηγουμένως.

Σε αντίθεση με τα εργαλεία που χρησιμοποιούν απλώς την εντολή DD (αντιγραφή και μετατροπή) για την άμεση εγγραφή ενός ISO σε μια μονάδα flash USB , το UUI περιλαμβάνει πολλές άλλες μεθόδους που σας επιτρέπουν εγγενώς να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την αφαιρούμενη συσκευή σας για σκοπούς αποθήκευσης,

Αφού επιλέξετε το ISO αρχείο και το USB μέσο, μπορείτε να ρυθμίσετε κάποιες επιλογές, όπως τον τύπο του αρχείου συστήματος (FAT32 ή NTFS) και τον τίτλο του USB μέσου. Έπειτα, απλά πατήστε το κουμπί "Create" και αφήστε το πρόγραμμα να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Επιπλέον, διαθέτει επιπλέον λειτουργίες όπως η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα αποθηκευτικό χώρο στο USB μέσο για να αποθηκεύσετε αρχεία. Μπορείτε να ορίσετε το μέγεθος του χώρου που θέλετε να διατηρήσετε για αυτόν τον σκοπό και να τον προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο, απολύτως δωρεάν εργαλείο για τη δημιουργία εκκινήσιμων USB μέσων που πρέπει να έχεις.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Universal USB Installer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .