//Add More external stylesheets BulkPrinter : Εκτυπώστε μαζικά αρχεία PDF, WORD DOC/DOCX,TXT, JPG, GIF, TIF, PNG



Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

BulkPrinter : Εκτυπώστε μαζικά αρχεία PDF, WORD DOC/DOCX,TXT, JPG, GIF, TIF, PNG

read

Όπως γνωρίζετε, ο εκτυπωτής εκτυπώνει έγγραφα και φωτογραφίες σελίδα προς σελίδα και η ταχύτητα εκτύπωσης δεν είναι αρκετά γρήγορη, ειδικά όταν έχετε μεγάλο αριθμό αρχείων προς εκτύπωση. Πρέπει να επιλέξετε ή να ανοίξετε αρχεία σε διαφορετικές μορφές από διαφορετικά προγράμματα και στη συνέχεια να τα εκτυπώσετε. Αυτό σίγουρα κοστίζει πολύ από τον χρόνο σας. 

Το BulkPrinter είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τα Windows που επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν μαζικά πολλά έγγραφα σε διαφορετικές μορφές, όπως PDF, WORD DOC/DOCX, Excel XLSX/XLS/CSV, PowerPoint PPT/PPTX, JPG, PNG, GIF, TIFF και άλλα. 

Προσθέτοντας τα αρχεία που θέλετε να εκτυπώσετε και κάνοντας κλικ στο κουμπί έναρξη τώρα, το πρόγραμμα θα στείλει κάθε αρχείο στον εκτυπωτή ένα προς ένα αυτόματα μέχρι να εκτυπωθούν όλα τα αρχεία. Έτσι, μπορείτε να απομακρυνθείτε από τον υπολογιστή σας και να αφήσετε το BulkPrinter να ολοκληρώσει την εργασία.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε τον προσανατολισμό εκτύπωσης, το εύρος σελίδων, το μέγεθος χαρτιού και περισσότερες επιλογές πριν ξεκινήσετε την εκτύπωση. Το BulkPrinter παρέχει επίσης μια συμβατή επιλογή λειτουργίας που ονομάζεται "Print by Default Program". 

Εάν θέλετε να εκτυπώσετε αρχεία από το πρόγραμμα που τα ανοίγει από προεπιλογή αντί για το πρόγραμμα εκτύπωσης BulkPrinter, μπορείτε να κάνετε αυτήν την επιλογή και να ξεκινήσετε την εκτύπωση. 

Λειτουργίες BulkPrinter

  • Μαζική εκτύπωση μεγάλου αριθμού εγγράφων
  • Μαζική εκτύπωση αρχείων σε διαφορετικές μορφές
  • Υποστήριξη εκτύπωσης PDF, DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, TXT, JPG, GIF, TIF, PNG και άλλες μορφές
  • Προσαρμόστε τον προσανατολισμό εκτύπωσης
  • Προσαρμογή μεγέθους χαρτιού
  • Προσαρμογή εύρους σελίδων εκτύπωσης
  • Διατίθεται ασπρόμαυρη εκτύπωση
  • Πολύγλωσσο περιβάλλον: Υποστηρίζει, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Κινέζικα, Ιταλικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Πολωνικά, Αραβικά, Τσέχικα, Δανικά, Ουγγρικά, Φινλανδικά.

Πώς να εκτυπώσετε μαζικά αρχεία PDF, WORD

Το BulkPrinter διαθέτει ένα απλό μενού και επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν έγγραφα και εικόνες μαζικά αμέσως. Ακολουθήστε τα 3 βήματα για να ξεκινήσετε τη μαζική εκτύπωση αρχείων:

  1. Σύρτε και αποθέστε έγγραφα PDF ή WORD docx (ή αρχεία σε άλλες μορφές) που θέλετε να εκτυπώσετε στη λίστα αρχείων. Τα αρχεία θα προστεθούν αμέσως στη λίστα αρχείων.
  2. Επιλέξτε τον εκτυπωτή στον οποίο θέλετε να εκτυπώσετε τα αρχεία σας από το πλαίσιο "Εκτυπωτής". (Από προεπιλογή, το BulkPrinter θα επέλεγε τον προεπιλεγμένο εκτυπωτή που έχετε ορίσει στα Windows σας).
  3. Το τελευταίο βήμα είναι να κάνετε κλικ στο "Έναρξη τώρα!" για να επιτρέψετε στο BulkPrinter να ξεκινήσει να εκτυπώνει όλα τα αρχεία που προσθέσατε μαζικά αμέσως.
Άλλες ρυθμίσεις
  • Μπορείτε να επιλέξετε να εκτυπώσετε έγγραφα σε "Πορτραίτο" ή "Οριζόντιο" με αυτήν την επιλογή. Λάβετε υπόψη ότι για ορισμένα αρχεία δεν είναι δυνατό να οριστεί προσανατολισμός.
  • Προσαρμογή εικόνας στη σελίδα. Αυτή η επιλογή λειτουργεί μόνο για την εκτύπωση εικόνων. Μόλις επιλέξετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου, το πρόγραμμα θα τεντώσει την εικόνα στο μέγεθος χαρτιού. 
  •  Μπορείτε να ορίσετε το εύρος του αριθμού σελίδας εκτύπωσης εδώ. Για παράδειγμα, εάν ορίσετε το 1 σε 3 για ένα έγγραφο 5 σελίδων, το πρόγραμμα θα εκτυπώσει μόνο 3 σελίδες: αριθμός σελίδας 1, 2, 3.
  • Μέγεθος σελίδας. Αυτή η επιλογή σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε το μέγεθος σελίδας: A4, A5, Letter και πιο συνηθισμένα μεγέθη σελίδας. 
  • Από προεπιλογή, το πρόγραμμα ορίζει το μέγεθος σελίδας με το προεπιλεγμένο μέγεθος σελίδας του εκτυπωτή.
  • Αντίγραφα. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να ορίσετε πόσα αντίγραφα θέλετε να εκτυπώσετε ανά αρχείο. Μαύρο και άσπρο. Μπορείτε να το επιλέξετε για να εκτυπώσετε αναγκαστικά έγγραφα μόνο σε ασπρόμαυρο χρώμα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή BulkPrinter


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .