//Add More external stylesheets TrafficMonitor : Δωρεάν εφαρμογή μέτρησης σε πραγματικό χρόνο



Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

TrafficMonitor : Δωρεάν εφαρμογή μέτρησης σε πραγματικό χρόνο

read

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τα περισσότερα δεδομένα; Ή πόση είναι η ταχύτητα της σύνδεσής σας αυτή τη στιγμή; Με το TrafficMonitor μπορείτε να έχετε αυτές τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, εύκολα και γρήγορα.

Αναπτύχθηκε από τον Zhongyang219 και είναι διαθέσιμο ως ανοιχτό λογισμικό με άδεια χρήσης MIT. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα και ακόμα και να το τροποποιήσετε όπως επιθυμείτε.

Παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κίνηση δεδομένων στον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να δείτε την τρέχουσα ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, το συνολικό όγκο δεδομένων που έχει μεταφερθεί, καθώς και την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων ανά δευτερόλεπτο για κάθε εφαρμογή που εκτελείται στον υπολογιστή σας. Αυτό είναι χρήσιμο για να κατανοήσετε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τη μεγαλύτερη ποσότητα δεδομένων και να παρακολουθείτε την απόδοση του δικτύου σας.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του TrafficMonitor είναι η δυνατότητα προσαρμογής του. Μπορείτε να επιλέξετε το θέμα και το στυλ που σας αρέσει περισσότερο, καθώς και να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε πληροφορίες που εμφανίζονται στο παράθυρο παρακολούθησης. Αυτό σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και να το κάνετε πιο λειτουργικό για εσάς.

Επιπλέον, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών ρύθμισης, όπως η δυνατότητα εμφάνισης ειδοποιήσεων όταν η κίνηση δεδομένων ξεπερνά ένα συγκεκριμένο όριο, η εμφάνιση γραφημάτων για την ανάλυση της κίνησης δεδομένων με την πάροδο του χρόνου, και η δυνατότητα επιλογής των δικτυακών συσκευών που θα παρακολουθεί το εργαλείο.

Με πρόσβαση στη γραμμή εργασιών από το μενού επιλογές, μπορείτε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά, το χρώμα του κειμένου, το κείμενο της οθόνης, τον τρόπο εμφάνισης της CPU και της μνήμης, να ευθυγραμμίσετε τις τιμές, τον αριθμό των ψηφίων ή εάν θέλετε να διαχωρίσετε την τιμή και τη μονάδα με κενό διάστημα, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Η τυπική έκδοση περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες, ενώ η έκδοση Lite δεν περιλαμβάνει λειτουργίες παρακολούθησης υλικού, όπως παρακολούθηση θερμοκρασίας, χρήση GPU και χρήση σκληρού δίσκου, επίσης, η τυπική έκδοση απαιτεί την εκτέλεση του διαχειριστή, ενώ η έκδοση Lite όχι.

Εάν δεν υπάρχει ανάγκη παρακολούθησης της θερμοκρασίας και άλλων πληροφοριών υλικού, συνιστάται η χρήση της έκδοσης Lite που εμφανίζει την τρέχουσα ταχύτητα μεταφοράς δικτύου, τη χρήση της CPU και της μνήμης.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή TrafficMonitor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .