SideSlide : Προσαρμόστε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας



Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

SideSlide : Προσαρμόστε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας

read

Στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας θα πρέπει να έχουμε μόνο αυτά που μας χρειάζονται άμεσα. Σε διαφορετική περίπτωση την γεμίζουμε εικονίδια, συντομεύσεις και άλλα αρχεία και πολλές φορές ΄΄χανόμαστε΄΄.

Η εφαρμογή προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "slide-out", όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα κοντέινερ τους τοποθετώντας το ποντίκι τους πάνω από την άκρη της οθόνης. Αυτό επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε αντικείμενα που χρησιμοποιούνται συχνά χωρίς να καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του SideSlide είναι η ικανότητά του να δημιουργεί και να διαχειρίζεται πολλαπλά "κοντέινερ" ή πάνελ στην επιφάνεια εργασίας. Αυτά τα κοντέινερ μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να χωρούν διάφορες συντομεύσεις, σημειώσεις, ιστότοπους, ακόμη και ροές RSS. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να σύρουν και να αποθέσουν τα αντικείμενα που επιθυμούν σε αυτά τα κοντέινερ, καθιστώντας γρήγορη και εύκολη την πρόσβαση σε αρχεία και εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνά.

Εκτός από τα κοντέινερ, το SideSlide προσφέρει επίσης μια ισχυρή λειτουργία αναζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν και να εκκινούν γρήγορα τις εφαρμογές, τα αρχεία ή τους ιστότοπους που επιθυμούν. Αυτή η δυνατότητα εξαλείφει την ανάγκη πλοήγησης σε πολλούς φακέλους και μενού, εξοικονομώντας στους χρήστες πολύτιμο χρόνο και προσπάθεια.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του SideSlide είναι η υποστήριξή του για πλήκτρα πρόσβασης και χειρονομίες. Οι χρήστες μπορούν να αντιστοιχίσουν προσαρμοσμένα πλήκτρα πρόσβασης σε συγκεκριμένες ενέργειες ή εφαρμογές, επιτρέποντας γρήγορη πρόσβαση με ένα απλό πάτημα πλήκτρων. Επιπλέον, υποστηρίζει διάφορες χειρονομίες του ποντικιού, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτελούν ενέργειες όπως το άνοιγμα κοντέινερ ή την εκκίνηση εφαρμογών απλά μετακινώντας το ποντίκι τους σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο.

Μπορείτε ακόμη, να προσθέστε σημειώσεις, εικόνες, να προγραμματίστε υπενθυμίσεις, να αποθηκεύστε αποσπάσματα ιστού και πολλά άλλα. Επιπλέον,  προσφέρει πολλά εργαλεία, όπως σημειωματάριο, διαχείριση προχείρου, δυνατότητα υπενθύμισης και γρήγορη εκκίνηση για εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνά. Αυτές οι δυνατότητες στοχεύουν στον εξορθολογισμό της ροής εργασίας και στη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Διαθέτει  επίσης μια σειρά επιλογών προσαρμογής, επιτρέποντας στους χρήστες να εξατομικεύουν την εμπειρία τους στην επιφάνεια εργασίας ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία θεμάτων, χρωμάτων και γραμματοσειρών για να δημιουργήσουν ένα οπτικά ελκυστικό και εξατομικευμένο περιβάλλον επιφάνειας εργασίας. 

Συμπερασματικά,  είναι μια ισχυρή και ευέλικτη εφαρμογή για Windows που προσφέρει μια μοναδική και προσαρμόσιμη εμπειρία με εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής  και θεωρώ ότι είναι ένα  πολύτιμο εργαλείο για χρήστες που θέλουν να έχουν σε τάξη  την επιφάνεια εργασίας στον υπολογιστή τους.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SideSlide

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .