//Add More external stylesheets Pulsar Music Player : Δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για Android



Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Pulsar Music Player : Δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για Android

read

Πρόκειται για μία εξαιρετική, ιδιαίτερα προσεγμένη, με συναρπαστικά χαρακτηριστικά, εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για συσκευές Android με όμορφο περιβάλλον και εφέ βασισμένα στο material design.Υποστηρίζει τους πιο δημοφιλείς τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των πιο διαδεδομένων όπως, mp3, aac, flac, ogg, wav και άλλων.

Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνεται η διαχείριση και αναπαραγωγή μουσικής βάσει άλμπουμ, καλλιτέχνη, φακέλου και είδους μουσικής, δυνατότητα αυτόματης λήψης και προβολής εξώφυλλου άλμπουμ και εικόνας του καλλιτέχνη, λίστες αναπαραγωγής (πρόσφατα, δημοφιλή και καινούρια κομμάτια, γρήγορη αναζήτηση άλμπουμ, καλλιτέχνη και τραγουδιού, δυνατότητα επεξεργασίας ετικετών υποστήριξη Chromecast, υποστήριξη για αναπαραγωγή χωρίς παύση και πολλές άλλες ευκολίες. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .