Free Vector Graphics Editor : Δημιουργήστε λογότυπα, παρουσιάσεις, κάρτες, μακέτες ιστοτόπων



Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Free Vector Graphics Editor : Δημιουργήστε λογότυπα, παρουσιάσεις, κάρτες, μακέτες ιστοτόπων

read

Μπείτε στον κόσμο του Vectr, ενός απλού αλλά ισχυρού δωρεάν προγράμματος επεξεργασίας γραφικών που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε και να επεξεργάζεστε διανυσματικά γραφικά σαν επαγγελματίας μέσω του web και του desktop cross-platform. Η δημιουργία γραφικών γίνεται ακόμα πιο γρήγορη και απλούστερη με εργαλεία και δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου που υποστηρίζονται από AI. Ακόμη και αν δεν έχετε καμία εμπειρία σχεδίασης, τα εργαλεία του Vectr θα σας καθοδηγήσουν να δημιουργήσετε όμορφα γραφικά σαν επαγγελματίας. Χωρίς απότομη καμπύλη μάθησης, απλώς αφήστε τη δημιουργική σας διαίσθηση να κυριαρχήσει και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να κατανοήσετε την λειτουργία της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε μια προβολή σε πραγματικό χρόνο της δραστηριότητάς σας στο Vectr με οποιονδήποτε.

Επίσης, άλλοι μπορούν να σας παρακολουθήσουν να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε σχέδια ζωντανά μέσω της επιφάνειας εργασίας τους. Μπορείτε να δημιουργήστε λογότυπα, παρουσιάσεις, κάρτες, μπροσούρες, μακέτες ιστότοπων ή οποιαδήποτε δισδιάστατα γραφικά με το Vectr.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .