//Add More external stylesheets Active@ Partition Manager : Δωρεάν εφαρμογή για δημιουργία και επεξεργασία κατατμήσεων



Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Active@ Partition Manager : Δωρεάν εφαρμογή για δημιουργία και επεξεργασία κατατμήσεων

read

Τα partitions είναι  μία απαραίτητη διεργασία για την οργάνωση και την αποτελεσματική χρήση του αποθηκευτικού χώρου των σκληρών μας δίσκων. Η διαχείριση αυτών των διαμερισμάτων μπορεί να αποτελέσει μια πρόκληση για πολλούς χρήστες, αλλά υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το Active@ Partition Manager, ένα πανίσχυρο, δωρεάν εργαλείο διαχείρισης διαμερισμάτων που προσφέρει πολλές λειτουργίες για την επεξεργασία και την οργάνωση των διαμερισμάτων σας.

Σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να διαγράφετε, να επεκτείνετε, να συρρικνώνετε, να μετακινείτε και να αλλάζετε το μέγεθος των διαμερισμάτων στον σκληρό σας δίσκο. Μπορείτε να οργανώσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να διαχωρίζετε τα δεδομένα σας σε διαφορετικά διαμερίσματα για αποτελεσματική διαχείριση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Δημιουργία και διαγραφή διαμερισμάτων: Το Active@ Partition Manager σας επιτρέπει να δημιουργείτε νέα διαμερίσματα ή να διαγράφετε υπάρχοντα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Αλλαγή μεγέθους διαμερισμάτων: Μπορείτε να επεκτείνετε ή να συρρικνώνετε τα διαμερίσματα σας για να αξιοποιήσετε αποτελεσματικά τον διαθέσιμο χώρο.
  • Μετακίνηση διαμερισμάτων: Μπορείτε να μετακινείτε τα διαμερίσματα σας σε διάφορες θέσεις στον σκληρό σας δίσκο.
  • Αλλαγή του τύπου του διαμερίσματος: Μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο του διαμερίσματος (π.χ. από primary σε logical) για βελτιστοποίηση της απόδοσης και της οργάνωσης των δεδομένων σας.
  • Εμφάνιση πληροφοριών διαμερισμάτων: Το εργαλείο σας παρέχει πληροφορίες για τα διαμερίσματα σας, όπως το μέγεθος, τον τύπο και την κατάσταση τους.

Υποστηρίζει τα πιο δημοφιλή συστήματα αρχείων όπως FAT, NTFS, exFAT, ReFS, HFS+, Ext2/Ext3/ Ext4, BtrFS, UFS, XFS, JFS και των περισσότερων συστημάτων αρχείων. Αναγνωρίζει τόμους/διαμερίσματα, μορφοποιημένα ως, FAT, NTFS, exFAT, ReFS, HFS+, Ext2/Ext3/Ext4, BtrFS, UFS, XFS, JFS. 

Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε και να συγχρονίσετε τους τομείς εκκίνησης σε FAT, exFAT, NTFS, UFS, HFS+, Ext2/Ext3/Ext4 και Partition Table. 

Ακόμη, μπορείτε να κάνετε, αλλαγές διάταξης διαμερίσματος επαναφοράς, όπως δημιουργία, διαγραφή, διαμόρφωση διαμερίσματος και προετοιμασία δίσκου, να εκκινήστε τον νέο δίσκο ως MBR ή GPT ή να διορθώστε το MBR (GPT) σε κατεστραμμένο δίσκο,  να δημιουργήσετε κατατμήσεις FAT32 με μέγεθος μεγαλύτερο από 32 GB (έως 1 TB) και να δημιουργήστε επίσης πολλά διαμερίσματα σε μια συσκευή μνήμης flash USB.

Τέλος, μπορείτε να προβάλλετε τις σύνθετων ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών ενός διαμερίσματος, μιας λογικής μονάδας ή ενός σκληρού δίσκου.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Active@ Partition Manager


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .