//Add More external stylesheets Netcam Studio : Εφαρμογή απομακρυσμένης παρακολούθησης με κάμερες



Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Netcam Studio : Εφαρμογή απομακρυσμένης παρακολούθησης με κάμερες

read

Το Netcam Studio είναι μία εφαρμογή απομακρυσμένης παρακολούθησης σχεδιασμένο για λειτουργικά συστήματα Windows που επιτρέπει τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος ασφαλείας με δυνατότητες απομακρυσμένης πρόσβασης. Υποστηρίζεται μία μεγάλη ποικιλία από κάμερες IP και προορίζεται για λειτουργία 24 ώρες το 24ωρο .

Το πακέτο εγκατάστασης περιέχει: το Netcam Studio Server (Netcam Studio X),υπηρεσία Netcam Studio, NetCamp Studio Windows Client και Net Client Studio Web. Το Netcam Studio είναι ο διάδοχος του webcamXP, του δημοφιλούς λογισμικού παρακολούθησης κάμερας και κάμερας δικτύου από το Moonware Studios.

Δεν απαιτείται άδεια ή συμμετοχή για τη χρήση λειτουργιών όπως η ανίχνευση κίνησης και η απομακρυσμένη παρακολούθηση από άλλο υπολογιστή, τηλέφωνο ή tablet. Η δωρεάν έκδοση επιτρέπει τη σύνδεση 2 πηγών βίντεο.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης και ταχύτητας έτσι η καταγραφή του βίντεο μπορεί να γίνεται μόνο στην περίπτωση που υπάρχει κάποια δραστηριότητα στον χώρο που εποπτεύεται. Τέλος, με το διαχειριστή κανόνων, μπορείτε να καθορίσετε τις δικές σας εσωτερικές ή εξωτερικές ενέργειες όπως: τον έλεγχο των φώτων, την αναπαραγωγή ήχων ή την αποστολή ειδοποιήσεων.

Για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση της εφαρμογής και στην περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε εποπτεία και έλεγχο από το κινητό μας τηλέφωνο πρέπει να κατεβάσουμε το Netcam Studio Mobile που διατίθεται για συσκευές Android και iOS και αφού το τρέξουμε το μόνο που θα πρέπει να προσθέσουμε είναι το όνομα του Server που έχουμε εγκαταστήσει στον υπολογιστή μας και την διεύθυνση IP του server μας. 

Από εκεί και μετά πατάμε connect και μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις πηγές βίντεο σε πραγματικό χρόνο, να σώσουμε τις εικόνες ή τα βίντεο στο διακομιστή να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε την ανίχνευσης κίνησης, να δούμε τη λίστα των συνδεδεμένων χρηστών και να εξετάσουμε τα αρχεία καταγραφής συμβάντων. 

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής έχει περιορισμό μέχρι 2 κάμερες 2,  video watermark και μέχρι 5 ειδοποιήσεις την ημέρα. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε κάποια εμπορική έκδοση με περισσότερες δυνατότητες. Τις διαφορές μπορείτε να τις δείτε εδώ : netcamstudio.com 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Netcam Studio


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .