//Add More external stylesheets Caesium : Μειώστε το μέγεθος στις εικόνες σας έως και 90%



Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Caesium : Μειώστε το μέγεθος στις εικόνες σας έως και 90%

read

Το Cesium Image Compressor είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη βελτιστοποίηση των εικόνων για χρήση στον ιστό, μειώνοντας το μέγεθος του αρχείου χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης, να βελτιώσετε τους χρόνους φόρτωσης ιστότοπου και να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες για κοινή χρήση ή μεταφόρτωση σε διαδικτυακές πλατφόρμες.

Μειώσετε συνολικά το μέγεθος που καταλαμβάνουν οι φωτογραφίες σας στα μέσα αποθήκευσης, και παράλληλα αν είστε webmaster αποτελεί ίσως. μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βελτιστοποιήσετε τα γραφικά της ιστοσελίδας σας, γεγονός που θα έχει σαν συνέπεια την ταχύτερη προσπέλασή της αφού μειώνεται ο χρόνος φόρτωσης της σελίδας ή των σελίδων που περιέχουν γραφικά.

Πρόκειται για ένα δωρεάν ανοιχτού κώδικα συμπιεστή εικόνας που μπορεί να μειώσει το μέγεθος των εικόνων σας έως και 90% χωρίς να χάσετε από την αρχική ποιότητα. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πολλούς λόγους: εξοικονόμηση χώρου στο σκληρό σας δίσκο, να μειώσετε το μέγεθος των εικόνων σας ώστε να μπορείτε να τις ανεβάσετε τα πιο γρήγορα σε διάφορες ιστοσελίδες ή Blogs, πολύτιμο εργαλείο για webmasters, bloggers, φωτογράφους που αναζητούν τρόπος ώστε να βελτιστοποιήσουν τις συλλογή τους και να μειώσουν το χρόνο φόρτωσης για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας τους.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Caesium


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .