Active@ ISO Manager : Δωρεάν λογισμικό δημιουργίας, επεξεργασίας και εγγραφής εικόνων ISO CD/DVD



Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Active@ ISO Manager : Δωρεάν λογισμικό δημιουργίας, επεξεργασίας και εγγραφής εικόνων ISO CD/DVD

read

Το Active@ ISO Manager είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να κάνετε εξαγωγή αρχείων ISO. Είναι ιδανικό για χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των δίσκων τους,  εικόνες δίσκων για εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων ή ακόμη και να επεξεργαστούν τα αρχεία ISO που έχουν ήδη δημιουργηθεί.

Μια από τις βασικές λειτουργίες του Active@ ISO Manager είναι η δημιουργία ISO αρχείων από δίσκους CD, DVD ή Blu-ray. Μπορείτε απλά να εισάγετε τον δίσκο στον υπολογιστή σας και να επιλέξετε τη λειτουργία "Create ISO". Το πρόγραμμα θα αναγνωρίσει αυτόματα τον δίσκο και θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο του σε μορφή ISO.

Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία ISO που έχετε ήδη δημιουργήσει. Μπορείτε να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να αναδιατάξετε αρχεία και φακέλους μέσα στο ISO αρχείο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το περιεχόμενο του ISO όπως επιθυμείτε.

Υποστηρίζει επίσης την εξαγωγή αρχείων από ISO. Αν έχετε ένα ISO αρχείο και θέλετε να αντιγράψετε μερικά αρχεία από αυτό, μπορείτε απλά να επιλέξετε τη λειτουργία "Extract Files" και να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να εξαγάγετε.

Μπορείτε επίσης  να δημιουργήσετε εικόνες ISO είτε από υπάρχοντα CD/DVD-ROM είτε από ένα σύνολο υπαρχόντων αρχείων και φακέλων. Οι παράμετροι γραμμής εντολών υποστηρίζονται για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας σύνταξης/εγγραφής ISO. 

Επιπλέον, σας επιτρέπει να εξάγετε αρχεία από εικόνες ISO, καθώς και να επεξεργάζεστε περιεχόμενο ISO και, στη συνέχεια, να συναρμολογείτε εκ νέου εικόνες ISO. Για να απλοποιήσετε και να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας εικόνας ISO - όλες οι παράμετροι που καταχωρίσατε αποθηκεύονται ως ρυθμίσεις χρήστη. Την επόμενη φορά που θα εκτελέσετε το λογισμικό - οι προηγούμενες ρυθμίσεις εμφανίζονται στο παράθυρο διαλόγου.

Ιδανικό  εργαλείο για όσους χρειάζονται να δημιουργήσουν, να επεξεργαστούν ή να εξάγουν αρχεία ISO. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Active@ ISO Manager

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .