//Add More external stylesheets

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Squid - Take Notes & Markup PDFs : Κρατήστε χειρόγραφες σημειώσεις στο κινητό ή το tablet σας

read

H τεχνολογία μας παρέχει όλο και περισσότερα εργαλεία για την αποτελεσματική διαχείριση των ηλεκτρονικών μας εγγράφων. Ένα από αυτά είναι το Squid. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη λήψη σημειώσεων και τον σχολιασμό PDFs, κάνοντας την ιδανική επιλογή για επαγγελματική και ακαδημαϊκή χρήση.

Eίναι διαθέσιμο στο Google Play Store και μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές Android. Με φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και πληθώρα λειτουργιών, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης για τις ανάγκες σας στον τομέα των σημειώσεων και των PDFs.

Είτε πρόκειται για μια σημείωση σε μια συνάντηση, μια ιδέα που πρέπει να αποθηκευτεί, είτε απλά μια λίστα εργασιών, το Squid παρέχει μια ποικιλία εργαλείων για την καταγραφή των σημειώσεών σας. Μπορείτε να γράψετε με το χέρι σας, να σχεδιάσετε, να εισάγετε εικόνες, ακόμη, και να συνδέσετε ήχο στις σημειώσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε τις σημειώσεις σας σε φακέλους και υποφακέλους.

Εισάγετε εικόνες, ζωγραφίστε σχήματα και προσθέστε δακτυλογραφημένο κείμενο στις σημειώσεις σας. Επιλέξτε, αντιγράψτε ή επικολλήστε και μετακινήστε γρήγορα περιεχόμενο μεταξύ σελίδων και σημειώσεων.

Οργανώστε τις και μετατρέψτε την συσκευή σας σε εικονικό πίνακα ή κάντε παρουσιάσεις σε μία τάξη, συνδέοντάς την ασύρματα σε μία τηλεόραση ή projector (πχ. με το Miracast ή το Chromecast). Εξάγετε σημειώσεις ως PDFs ή εικόνες και μοιραστείτε τις με άλλους ή αποθηκεύστε τις στο Cloud.

Μπορείτε να σβήσετε ολόκληρα γράμματα και λέξεις με την γόμα ή απλά μέρος τους.  Το εργαλείο επιλογής, σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα και το πάχος του χειρόγραφου σας, ή να αλλάξετε το μέγεθος ενός σχεδίου όποτε θέλετε, χωρίς απώλεια ποιότητας.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .