//Add More external stylesheets Squid - Take Notes & Markup PDFs : Κρατήστε χειρόγραφες σημειώσεις στο κινητό ή το tablet σας



Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Squid - Take Notes & Markup PDFs : Κρατήστε χειρόγραφες σημειώσεις στο κινητό ή το tablet σας

read

Κρατήστε εύκολα χειρόγραφες σημειώσεις στο κινητό ή το tablet σας, Με το Squid, μπορείτε να γράψετε όπως θα γράφατε σε χαρτί χρησιμοποιώντας ενεργό πενάκι, απλό πενάκι ή το δάχτυλό σας. Σημειώστε πάνω σε PDFs για να συμπληρώσετε αιτήσεις, διορθώσετε κκαι βαθμολογήσετε εργασίες ή υπογράψετε έγγραφα.

Εισάγετε εικόνες, ζωγραφίστε σχήματα και προσθέστε δακτυλογραφημένο κείμενο στις σημειώσεις σας. Επιλέξτε, αντιγράψτε ή επικολλήστε και μετακινήστε γρήγορα περιεχόμενο μεταξύ σελίδων και σημειώσεων. 

Οργανώστε τις και μετατρέψτε την συσκευή σας σε εικονικό πίνακα ή κάντε παρουσιάσεις σε μία τάξη, meeting συνδέοντάς την ασύρματα σε μία τηλεόραση ή projector (πχ. με το Miracast ή το Chromecast). Εξάγετε σημειώσεις ως PDFs ή εικόνες και μοιραστείτε τις με άλλους ή αποθηκεύστε τις στο Cloud.

To Squid κρατάει τις σημειώσεις σας ευανάγνωστες σε κάθε επίπεδο zoom και σε κάθε συσκευή. Μπορείτε να σβήσετε ολόκληρα γράμματα και λέξεις με την γόμα ή απλά μέρος τους. 

Το εργαλείο επιλογής, σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα και το πάχος του χειρόγραφου σας ή να αλλάξετε το μέγεθος ενός σχεδίου όποτε θέλετε, χωρίς απώλεια ποιότητας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .