//Add More external stylesheets MusicBee : Τακτοποιήσετε τις μουσικές σας συλλογές



Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

MusicBee : Τακτοποιήσετε τις μουσικές σας συλλογές

read

Το MusicBee είναι μία δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να διευκολύνει τη διαχείριση, την εύρεση και την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής στον υπολογιστή σας, υποστηρίζει, podcast, διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και ενσωμάτωση SoundCloud, απλό, δυνατό και γρήγορο σας επιτρέπει να ακούσετε και να διαχειριστείτε τις μουσικές συλλογές και σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε μουσικό jukebox, να χρησιμοποιήστε την αυτόματη προσθήκη ετικετών για να καθαρίσετε και να τακτοποιήσετε την ακατάστατη μουσική βιβλιοθήκη σας.

Βελτιώστε τον ήχο με τον ισοσταθμιστή 10 ή 15 ζωνών και τα εφέ DS, χρησιμοποιήστε κάρτες ήχου υψηλής ποιότητας με υποστήριξη WASAPI και ASIO για να ακούσετε μουσική χωρίς διακοπές, χωρίς κενά και χρησιμοποιήστε τη λογαριθμική κλιμάκωση όγκου για να ρυθμίστε τη ροή της μουσικής.

Υποστηρίζει ορισμένα πρόσθετα του WinAmp, ωστόσο, μπορείτε να αλλάξτε την εμφάνιση του, επιλέγοντας skins ή να κατεβάστε περισσότερα από την ενότητα πρόσθετων.

Τα Skins είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξατομικεύσετε το MusicBee σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Συγχρονίστε τη μουσική συλλογή σας με τις συσκευές που χρησιμοποιείτε. Υποστηρίζει συγχρονισμό λιστών αναπαραγωγής και podcast, ακόμη και ηχητικά βιβλία με συγχρονισμό αμφίδρομης λειτουργίας.

Παρέχει επίσης, εγγενή υποστήριξη για το Groove Music (πρώην Xbox Music). Μπορείτε να δημιουργήσετε ροές απευθείας από το MusicBee ή να προσθέσετε στην υπάρχουσα λίστα αναπαραγωγής σας, να λάβετε προτάσεις τραγουδιών από τον τεράστιο κατάλογο Groove.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή, έχει αξιολογηθεί ως ένας από τους καλύτερους διαχειριστές -Players μουσικής που διατίθενται για Windows.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή MusicBee


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .