//Add More external stylesheets Charge Meter : Μετρητής φόρτισης- παρακολούθησης της μπαταρίας σας


Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Charge Meter : Μετρητής φόρτισης- παρακολούθησης της μπαταρίας σας

read
To Charge Meter διαθέτει όλα τα εργαλεία ρύθμισης και παρακολούθησης, για την κατάσταση της μπαταρίας. Η πρόσφατα ενημερωμένη έκδοση προσθέτει επίσης συναγερμούς όταν η μπαταρία είναι χαμηλή και ειδοποιήσεις που υπενθυμίζουν στη συσκευή ότι πρέπει να φορτιστεί πλήρως. Εκτελεί εργασία μέτρησης της πραγματικής χωρητικότητας της μπαταρίας σε mAh και την εμφάνισή της στον ευρύτερο χώρο της διεπαφής.

Ένας συγκεκριμένος πίνακας κατατάσσει από υψηλή έως χαμηλή τις πηγές αυξημένης κατανάλωσης μπαταρίας. Έτσι, είναι ευκολότερο για τους χρήστες να εντοπίσουν την εφαρμογή που πρέπει να περιοριστεί για την προστασία της συσκευής.

To Charge Meter κάνει εξαιρετική δουλειά στην παρακολούθηση και την έγκαιρη ενημέρωση των πληροφοριών σχετικά με την ποιότητα της μπαταρίας παρέχοντας προειδοποιήσεις και εργαλεία για την προστασία τους.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετρήσετε την πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας (σε mAh), να αναζητήστε την ταχύτητα αποφόρτισης και την κατανάλωση μπαταρίας ανά εφαρμογή. να δείτε το χρόνος φόρτισης που απομένει, να μάθετε πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστεί η μπαταρία σας και να μετρήστε τη θερμοκρασία της μπαταρίας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .