//Add More external stylesheets Οι 6 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να δείτε τηλεόραση στο διαδίκτυο



Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Οι 6 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να δείτε τηλεόραση στο διαδίκτυο

read

Η τηλεόραση πρωτοκόλλου διαδικτύου είναι η παράδοση τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω δικτύων πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP). Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την παράδοση μέσω παραδοσιακών μορφών επίγειας, δορυφορικής και καλωδιακής τηλεόρασης.

Σε αντίθεση με τα ληφθέντα πολυμέσα, το IPTV προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς ροής του μέσου προέλευσης. Ως αποτέλεσμα, το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων να ξεκινήσει την αναπαραγωγή του περιεχομένου (όπως ένα τηλεοπτικό κανάλι) σχεδόν αμέσως.

Αυτό είναι γνωστό ως streaming media. Αν και το IPTV χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο διαδικτύου, δεν περιορίζεται στην τηλεόραση που μεταδίδεται από το διαδίκτυο. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης ανάπτυξης του διαδικτύου παγκοσμίως έχει καθιερωθεί πλέον από πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς και η διάθεση των προγραμμάτων τους στο διαδίκτυο.  Για το σκοπό αυτό έχουν φτιαχτεί πολλές εφαρμογές. Εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις 6 καλύτερες για τα windows.

 
1


Simple IPTV Player 


Το Simple IPTV Player είναι ένας δωρεάν client IPTV για υπολογιστές που τρέχουν windows 10 και 11 μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε τηλεοπτικά κανάλια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στον υπολογιστή σας. Είναι πολύ απλός στην χρήση και ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του είναι ότι δεν καταναλώνει πολλούς πόρους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την απρόσκοπτη παρακολούθηση καναλιών ακόμη και αν κάνετε και άλλες εργασίες ταυτόχρονα στον υπολογιστή σας. Ο τρόπος λειτουργίας του πολύ απλός, φορτώστε λίστες αναπαραγωγής m3u, m3u8 και δείτε τα κανάλια που επιθυμείτε..

2


Megacubo 


Εξαιρετική, δωρεάν λύση, ώστε να έχετε πρόσβαση στην τηλεόραση μέσω διαδικτύου. Για να βελτιώσουν την εφαρμογή οι προγραμματιστές συμπεριέλαβαν επίσης πλήρη υποστήριξη για την προσθήκη και τη διαχείριση των σελιδοδεικτών, τη φόρτωση προσαρμοσμένων διευθύνσεων URL και ακόμη και την ενσωματωμένη υποστήριξη για την πρόσβαση σε περιεχόμενο στο YouTube. 

Η λίστα των καναλιών μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Όπως και στο πρόγραμμα περιήγησής σας, στο Megacubo μπορείτε να πατήσετε Ctrl + D για να προσθέσετε το ανοιχτό κανάλι στα αγαπημένα του προγράμματος, οπότε κάθε φορά που ανοίγετε το πρόγραμμα μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στα αγαπημένα σας κανάλια.


3


5KPlayer


Ο Player που σας παρέχει έναν νέο ξεχωριστό τρόπο για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική και βίντεο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό mutimedia player που ενσωματώνει δυνατά χαρακτηριστικά όπως (MKV) HD βίντεο, music player, AirPlay media streamer και βίντεο downloader.

Μπορεί να αναπαράγει βίντεο 4K / 5K / HD 1080p, και DVD. Διαθέτει δυνατότητες MP4 streaming, MOV, M4V, MP3 και AAC από iMac, MacBook και μπορεί ναι παίξει σε Windows 11,10/8/7 και σε Apple TV. 

Για να προσθέσετε κανάλια θα πρέπει να εισάγετε στο πεδίο IPTV λίστες (M3U) που μπορείτε να βρείτε κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο, με αυτό το ερώτημα αναζήτησης δηλαδή, IPTV Lists (M3U) και θα βρείτε έτοιμες λίστες για όλες σχεδόν τις χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

4



IPTV Player 


Είναι ίσως, η καλύτερη λύση για να παρακολουθήσουμε τηλεοπτικά κανάλια από όλο τον κόσμο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε IPTV Lists (M3U).Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι πολύ απλή με αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης. Ας δούμε τα βασικά.  Αφού την εγκαταστήσουμε επιλέγουμε Settings κάνουμε κλικ στην επιλογή Manage Channel List και προσθέτουμε την λίστα M3U που επιθυμούμε. Τόσο απλά!!! Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να καταγράψετε στον υπολογιστή σας οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή επιθυμείτε.

5


Kodi


Το Kodi είναι μια δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Kodi, μια μη κερδοσκοπική τεχνολογική κοινοπραξία. Είναι διαθέσιμο για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες υλικού, για χρήση με τηλεοράσεις και τηλεχειριστήρια.

Επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν και να προβάλλουν βίντεο, μουσική, podcast και άλλα αρχεία ψηφιακών πολυμέσων από τοπικά μέσα αποθήκευσης, μέσα αποθήκευσης στο δίκτυο σας και από διαδίκτυο. Παίζει σχεδόν κάθε είδος πολυμέσων και ίσως το βρείτε το ιδανικό για παρακολούθηση τηλεόρασης, ταινιών και των αγαπημένων σας εκπομπών. 

Eίναι ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας στη μεγαλύτερη οθόνη του σπιτιού με μια προσωπική παρουσίαση. Λειτουργεί με μια σειρά από δημοφιλή backend, όπως MediaPortal, MythTV, NextPVR, Tvheadend και πολλά άλλα.

 
6


Plex


Παρακολουθήστε ζωντανή τηλεόραση, μεταδώστε τηλεοπτικές εκπομπές και απολαύστε ταινίες οπουδήποτε με το Plex. Το Plex είναι μία υπηρεσία ροής που φέρνει απευθείας σε εσάς περισσότερα από 300 κανάλια από τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, δωρεάν ταινίες και live τηλεόραση. Παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και επιλέξτε από αμέτρητες επιλογές ζωντανής τηλεόρασης από οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή. Μεταδώστε νέες ταινίες, δωρεάν live τηλεόραση και πολλά άλλα.Παρακολουθήστε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και ανακαλύψτε νέες με περισσότερες από 50.000 διαθέσιμες δωρεάν επιλογές τηλεόρασης. Μεταδώστε ταινίες δωρεάν από τα A24, Crackle, Paramount, AMC, Magnolia, Relativity, Lionsgate και άλλα δημοφιλή κανάλια.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .