Room Planner: Εφαρμογή σχεδίασης και εσωτερικής διακόσμισης



Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Room Planner: Εφαρμογή σχεδίασης και εσωτερικής διακόσμισης

read

Ο σχεδιασμός του χώρου για ένα σπίτι είναι ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία ενός λειτουργικού και αισθητικά ελκυστικού περιβάλλοντος. Αναζητώντας την τέλεια διάταξη επίπλων και διακοσμητικών στοιχείων, οι ιδιοκτήτες σπιτιών και οι επαγγελματίες σχεδιαστές χρειάζονται ένα εργαλείο που θα τους βοηθήσει να οπτικοποιήσουν τις ιδέες τους και να δοκιμάσουν διάφορες επιλογές πριν λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις. Το Room Planner, είναι η εφαρμογή που υπόσχεται να  σας δώσει τη λύση σε αυτό.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας χώρο σας, επιλέγοντας τις διαστάσεις των δωματίων και προσθέτοντας έπιπλα και αξεσουάρ από μια εκτενή βάση δεδομένων. Η εφαρμογή παρέχει μια ποικιλία επιλογών σχεδίασης, όπως τοποθέτηση παραθύρων και πορτών, επιλογή χρωμάτων τοίχων και δαπέδων, και αλλαγή κλίμακας για να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνεται ο χώρος σας πριν καν αρχίσετε τις αλλαγές στο πραγματικό περιβάλλον.

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία του είναι η δυνατότητα να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τα σχέδιά σας με άλλους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επαγγελματίες σχεδιαστές που θέλουν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στους πελάτες τους, ή για όσους θέλουν να ζητήσουν μία γνώμη από τους φίλους και την οικογένεια τους πριν προχωρήσουν στις αλλαγές.

Η εφαρμογή διαθέτει μια δωρεάν έκδοση με περιορισμένες λειτουργίες, καθώς και μια πλήρως λειτουργική έκδοση με επιπλέον χαρακτηριστικά που μπορούν να αποκτηθούν μέσω αγοράς εντός της εφαρμογής.

Ξεκινήστε με ένα από τα υπάρχοντα σχέδια που έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες του κλάδου ή δημιουργήστε το δικό σας. Αλλάξτε έπιπλα, διακόσμηση, προσθέστε νέα αντικείμενα, παρατηρήστε το σπίτι σας από διαφορετικά σημεία, δημιουργήστε ρεαλιστικά στιγμιότυπα και δείτε πώς η εικόνα σας γίνεται πραγματικότητα.

Πρόσθετες λειτουργίες όπως έτοιμα σχέδια, πλήρης κατάλογος επίπλων (5.000 προϊόντα), απεριόριστος αριθμός δωματίων για κατασκευή και ρεαλιστικές αποδόσεις HD διατίθενται μέσω μιας αυτόματης ανανεώσιμης συνδρομής για μια εβδομάδα, ένα μήνα ή ένα έτος.

Συνοψίζοντας, το Room Planner είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει  να σχεδιάσετε  τον εσωτερικό  χώρο  του σπιτιού σας με ευκολία και ακρίβεια.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .