//Add More external stylesheets

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

IP TV Player: Δείτε και γράψτε εκπομπές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

read

Η τηλεόραση μέσω διαδικτύου (IP TV) έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, παρέχοντας τη δυνατότητα πρόσβασης σε χιλιάδες κανάλια και περιεχόμενο. Ο IP TV Player είναι μια εξαιρετική απολύτως δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να απολαύσετε την IP-τηλεόραση μέσα από τον υπολογιστή σας.

Aναπτύχθηκε από την εταιρεία BorPas-Soft και αποτελεί μια πρακτική λύση για την παρακολούθηση IPTV καναλιών στον προσωπικό σας υπολογιστή. Με την εφαρμογή, μπορείτε να δείτε ανοιχτές (μη κρυπτογραφημένες) ροές UDP (multicast), HTTP, HLS (m3u8), RTMP και άλλες. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα εγγραφής ροής σε αρχείο και διαθέτει διάφορες επιλογές ρύθμισης για τα κανάλια.

Διαθέτει επίσης, πολλές λειτουργίες και δυνατότητες για μια άνετη εμπειρία παρακολούθησης. Μπορείτε να αλλάξετε ανάμεσα σε διάφορες λίστες καναλιών, να ελέγξετε την ένταση του ήχου και το όνομα του καναλιού μέσω του OSD (πληροφορίες σε παράθυρο κάτω από το παράθυρο του βίντεο) και να διαχειριστείτε το βίντεο με το πληκτρολόγιο. Υποστηρίζει επίσης τη λήψη τηλεοπτικών προγραμμάτων σε διάφορες μορφές, όπως XMLTV, JTV, TXT, και παρέχει έναν προγραμματιστή εγγραφής και παρακολούθησης για την εύκολή ρύθμιση.

Μία από τις εξαιρετικές δυνατότητες του IP TV Player είναι η δυνατότητα φόντου εγγραφής οποιουδήποτε αριθμού καναλιών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγγράφετε τα αγαπημένα σας προγράμματα ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε μπροστά στον υπολογιστή σας, Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε smartphone ως τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο του player.

Σημειώνουμε, ότι η εφαρμογή IP TV Player δεν παρέχει απευθείας υπηρεσίες IP-τηλεόρασης. Αντίθετα, παρέχει τον player για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του παρόχου σας ή να προβάλετε κανάλια από ανοικτές πηγές.

Η νέα έκδοση του IP TV Player περιλαμβάνει διορθώσεις σφαλμάτων και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ όλων των καναλιών και των αγαπημένων σας με το πλήκτρο Tab. Οι προηγούμενες εκδόσεις επιφέρουν διάφορες βελτιώσεις και διορθώσεις στην εγκατάσταση και σε άλλες λειτουργίες του player.

Ενα ακόμα χαρακτηριστικό του IP TV Player είναι η ενσωματωμένη υποστήριξη για το VideoLAN VLC, ένα δημοφιλές ελεύθερο και ανοικτού κώδικα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του VLC Player μέσα από το περιβάλλον του IP TV Player.

Τέλος, υποστηρίζει  μια μεγάλη ποικιλία παρόχων IPTV και πηγών περιεχομένου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια λίστα από παρόχους και να προσθέσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες λίστες καναλιών. Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει δυνατότητες αναζήτησης και φιλτραρίσματος καναλιών για εύκολη περιήγηση και εύρεση του αγαπημένου σας περιεχομένου.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε IPTV Lists (M3U). Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι πολύ απλή με αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης. Ας δούμε τα βασικά. Αφού την εγκαταστήσετε επιλέξτε Settings , κάντε κλικ στην επιλογή Manage Channel List  και προσθέστε την λίστα M3U που επιθυμείτε. Τόσο απλά. 

Είναι συμβατός με τα λειτουργικά συστήματα Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 και 11

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Αναπαραγωγή IP-TV καναλιών: Το IP-TV Player σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τηλεοπτικά κανάλια από διάφορες πηγές. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη λίστα καναλιών σας και να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς.
  • Ραδιοφωνικοί σταθμοί: Εκτός από την αναπαραγωγή τηλεοπτικών καναλιών, σας επιτρέπει επίσης να ακούτε ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε νέες μουσικές και εκπομπές από διάφορα είδη και περιοχές.
  • Υποστήριξη αρχείων βίντεο: Μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας βίντεο αρχεία στο IP-TV Player και να τα αναπαράγετε από μια μόνο εφαρμογή. Απολαύστε ταινίες, σειρές και άλλα βίντεο χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε διάφορες εφαρμογές.
  • Εύκολη περιήγηση και αναζήτηση: Παρέχει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε εύκολα στις διάφορες κατηγορίες καναλιών και πηγών περιεχομένου.
  • Δυνατότητα εγγραφής: Σας επιτρέπει να εγγράφετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο για να το παρακολουθήσετε αργότερα. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν το περιεχόμενο τους χωρίς να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.
  • Ενσωματωμένος οδηγός προγράμματος: Τέλος, διαθέτει έναν ολοκληρωμένο οδηγό προγράμματος, που σας επιτρέπει να βλέπετε το πρόγραμμα των καναλιών και να προγραμματίζετε τις αγαπημένες εκπομπές.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή IP TV Player


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .